tromaktiko: Η ζωή του Ελτον Τζον στη μεγάλη οθόνη

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Η ζωή του Ελτον Τζον στη μεγάλη οθόνη



Τον Τζάστιν Τιμπερλέικ θα επέλεγε να παίξει το ρόλο του στην ταινία με θέμα τη ζωή του, δήλωσε ο Ελτον Τζον σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Los Angeles Times.
Ο 64χρονος διάσημος τραγουδιστής αποκάλυψε πως ήδη έχει επιλεγεί ο σκηνοθέτης της ταινίας και μπαίνουν οι τελευταίες πινελιές στο σενάριο. Ο Λι Χολ που έγραψε το "Μπίλι Ελιοτ" είναι ο σεναριογράφος και το κάστινγκ θα αρχίσει σύντομα.

Αναφερόμενος στο ποιος θα ήθελε να τον ενσαρκώσει στη μεγάλη οθόνη, ο Ελτον Τζον έδειξε την προτίμηση του στον Τζάστιν Τιμπερλέικ, ο οποίος είχε τον ίδιο ρόλο στο Rocket Man, ένα βίντεο του Ντέιβιντ ΛαΣαπέλ και "ήταν καταπληκτικός", σύμφωνα με τον Βρετανό τραγουδιστή.

Στην ταινία, που θα είναι μια "σουρεαλιστική βιογραφία" θα παρουσιαστούν και ορισμένα νέα τραγούδια.

Ο Ελτον Τζον είναι υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα για το τραγούδι "Hello, Hello" της ταινίας "Gnomeo and Juliet", το οποίο ερμήνευσε μαζί με την Lady Gaga.

Ο διάσημος τραγουδιστής μίλησε και για τον γιο του Ζάκαρι που υιοθέτησε με τον σύντροφό του Ντέιβιντ Φέρνις και ανήμερα τα Χριστούγεννα έγινε ενός έτους. "Τον λατρεύω είναι το φως της ζωής μας", είπε χαρακτηριστικά.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!