tromaktiko: Ποιά η χειρότερη κρίση.. Οικονομική η δημογραφική;

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Ποιά η χειρότερη κρίση.. Οικονομική η δημογραφική;



Η ελληνικη δημογραφική-πλυθησμιακη κριση ξεκινησε περι τα τελη του 1960 οπου πολλοι Έλληνες μεταναστευσαν στο εξωτερικο για ενα καλυτερο αυριο.

Απο εκεινη την εποχη εως σημερα συνεχιζεται ο δημογραφικος κατήφορος, διοτι σκοπιμως δεν λαμβανονται μετρα δημογραφικης ενισχυσεως των γηγενων.

Εως το 1981 αντιστοιχουσαν στην ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΝΑ 2,2 παιδια κατα μεσο ορο, ενώ το 2010 ο ετησιος μεσος ορος γεννητικότητας κατεπεσε κατω της 1 μοναδας, με αποτελεσμα τα φερετρα να ξεπερνουν κατα πολυ τις κουνιες.

Η δημογραφικη κριση ενισχυεται επισης απο τους λαθρομετανάστες. Η ανεξέλεγκτη εισαγωγη τους τα τελευταια 20 χρονια (ξεπερασανε τα 2,5 εκατομμύρια),επιδείνωσε το ελληνικο δημογραφικο προβλημα.

Σχεδόν ολα τα χρηματα που βγαζουν απο τις παρανομες η νομιμες εργασιες τους,τα αποστελουν στις πατριδες τους.

Η ιατροφαρμακευτικη τους περιθαλψη ειναι σχεδον δωρεαν.

Η μη καταβολη φορων, τα χρηματα που στελνονται στο εξωτερικο, η ελληνοποιηση πολλων εκ αυτων για ψηφοθηρικους λογους, αλλοίωσε τον ελληνικο πλυθησμο.

Η τελευταια απογραφη του 2011 εδειξε μειωση των γηγενων την δεκαετια 2001-2011 που αγγιζει το ενα εκατομμυριο(!!!!!!!)

Η γηγενεις ελληνες ειμαστε δεν ειμαστε 8,5 εκατομμυρια,αφαιρουμενων των αλλοδαπων-που δυστυχως-απογραφονται ως ελληνες.Ο κυριος στοχος πολεμικης λοιπον απο το υπαρχον πολιτικο συστημα ειναι η πολυτεκνη οικογενεια και μαλιστα η ελληνορθοδοξη οικογενεια.

Επειτα απο αγωνες χρονων οι συλλογοι πολυτεκνων σε ολη την χωρα,καταφεραν να κερδισουν καποια σταγονομετρικα προτερηματα για τους πολυτεκνους,οπως ο διορισμος με ποσοστο σε διαγωνισμους του ασεπ,η χαμηλοτερη μοριοδοτηση για εισοδο στα πανεπιστημια,οι μετεγγραφες φοιτητων αν ειναι τεκνα πολυτεκνης οικογενειας,και πολλα αλλα.

Επι πασοκοκρατιας,δυστυχως πολλα απο τα παραπανω καταργηθηκαν,με αποτελεσμα να μην εχει μεινει πλεον σχεδον κανενα κινητρο αποκτησης τεσσαρων (και ανω) παιδιων απο νεαρα ζευγαρια.

Το αποκορυφωμα και τελειωτικο χτυπημα ηρθε τελευταια απο τον υπουργο οικονομικων κ.Bενιζελο, ο οποιος με νομο αφαιρει ολες τις φοροαπαλλαγες, με αποτελεσμα οι πολυτεκνοι να πληρωνουν μεγαλυτερους φορους ακομη και απο τους αγαμους..
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!