tromaktiko: Καταγγελία για δήμαρχο Εύοσμου

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Καταγγελία για δήμαρχο Εύοσμου



Ευχομαι καταρχην να εχω καποια απαντηση διοτι εχει γινει ονειρο θερινος νυκτος η προσπαθεια μου να ερθω σε προσωπικη επικοινωνια μαζι σας . Κατ'αρχην εχετε στειλει αποφαση σφραγισης...
για το καταστημα μου . Ηθελα να ρωτησω κ.δημαρχε επιβαλλεται τις νομικες διαδικασιες κατ' επιλογην ?δεν θα επρεπε να ισχυουν οι ιδιες διαταξεις για ολους ? Τι γινεται με τα υπολοιπα καταστηματα πληρουν ολες τις υγειονομικες και κυριως πολεοδομικες προυποθεσεις για την λειτουργια τους ? Δεν νομιζω ! Αντιθετως εγω μπορω να πιστοποιησω την καθ' ολα νομιμοτητα λειτουργιας του καταστηματος μου ! Μηπως μεροληπτειτε εις βαρος μου ? Δεν θα ηθελα να το πιστεψω αν και εχω τις αμφιβολιες μου ! Ή μηπως με θεωρειτε αδαη και αφελη και οτι δεν αναγνωριζω τις παραβλεψεις που κανετε στους υπολοιπους !
Για την οικογενειακη μου κατασταση , οτι ανηκω σε ευπαθεις ομαδες .λογω του παιδιου , ισως θα επρεπε να γνωριζετε ,αν και ειμαι σιγουρη οτι δεν θα μεριμνησετε ουτε περι τουτου! Δεν ζηταω να εξαιρεθω λογω της καταστασης μου αλλα τουλαχιστον να υπαρχει μια πιο ανθρωπινη συμπεριφορα ! Δεν θεωρω αυτονοητο να εχω νομικες γνωσεις για να κατανοησω αποφασεις , που θα επρεπε λογικα  να μου εξηγησει η φιλτατη δημοτικη υπαλληλος κ.ΙΜ, που θεωρει αυτονοητο να παρει αδεια 4 ημερων ο συζυγος για να μεταβει στα γραφεια της αποκ. διοικησης, επειδη δεν μπορει να εξηγησει με απλα λογια τι ακριβως χρειαζεται να προσκομισουμε . Λυπαμαι αλλα σε περιοδο κρισης και δη οταν τα τελευταια χρονια ειμαι τυπικοτατη σε οφειλες μου προς τον δημο δεν ανεχομαι συμπεριφορες του τυπου να φωναζει η υπαλληλος αλλα και να θεωρει αυτονοητο οτι μπορω να χανω μεροκαματα, χρηματα, βενζινες για να διεκπεραιωνω καταστασεις που πρωτον θα μπορουσαν να λυθουν υπηρεσιακος αλλα κυριως μεσω δημου αφου για αυτο το λογο υπαρχει και στην συγκεκριμενη θεση . Ουτε φυσικα θεωρω στην εποχη μας αυτονοητο να μου λεει οτι ετσι απλα θα σφραγιστει το καταστημα μου επειδη δεν τυχαινει να ειμαι δικηγορος για να κατανοησω  τις αποφασεις που δεν ειχε την διαθεση να μου εξηγησει .
Πολυ ευχαριστως να το σφραγισω εγω η ιδια αφου φυσικα αναλαβετε εσεις προσωπικα το κοστος για την φαρμακευτικη αγωγη του παιδιου μου και τα παγια εξοδα διαβιωσης που εχω .
Φανταζομαι οτι θε επρεπε να ειστε κοντα στον δημοτη οχι μονο πριν τις εκλογες αλλα κυριως σε στιγμες που σας χρειαζεται ! Δεν θεωρειται οτι ειναι μια τετοια στιγμη ? Ή μιλατε εκ του ασφαλους αφου η οικογενεια σας χαιρει ακρας υγειας και φυσικα εσεις δεν συναλλασσετε με δημοτικους υπαλληλους αλλα δυστυχως ουτε και με εμας τους δημοτες!
Πραγματικα περιμενω μια αξιοπρεπη απαντηση.

Με εκτιμηση
ΔΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!