tromaktiko: Βγάζουν λεφτά με ιδέες για προτάσεις γάμου

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Βγάζουν λεφτά με ιδέες για προτάσεις γάμου



Μπορεί οι διοργανωτές γάμου να μας βγάζουν από το τρέξιμο και την κούραση για την οργάνωση ενός τέλειου γάμου...
όμως το δυσκολότερο κομμάτι αυτής της διαδικασίας φαίνεται πως είναι η πρόταση!

Μια νέα μορφή επιχείρησης έχει αρχίσει να ανθίζει στη… βιομηχανία γάμου βοηθώντας τους άντρες να κάνουν την τέλεια πρόταση στο σωστό μέρος!

Οι διοργανωτές προτάσεων γάμου βλέπουν τη ζήτηση να αυξάνεται κυρίως σε σενάρια που αφορούν την πρόταση από ελικόπτερα, το δαχτυλίδι να φέρνουν λευκά περιστέρια, ακόμα και μια μουσική πρόταση από τον αγαπημένο τραγουδιστή της μέλλουσας νύφης! Και όλα αυτά με μια φωτογραφική μηχανή στο χέρι για να μείνει η στιγμή στην αιωνιότητα!

Η Sarah Pease από την εταιρεία Brilliant Event Planning στη Νέα Υόρκη λέει ότι συνήθως επικεντρωνόταν στη διοργάνωση του γάμου μέχρι τη στιγμή που ένα φίλος έβαλε το δαχτυλίδι πάνω σε ένα κουτί με κοτόπουλο από το Kentucky Fried Chicken! «Πρέπει να υπάρχει καλύτερος τρόπος από αυτόν» είπε η Sarah στους New York Times.

To κόστος για μια ρομαντική πρόταση ξεκινάει από 500 δολάρια και μπορεί να φτάσει τις 12.000! Οι άντρες που χρησιμοποιούν αυτές τις υπηρεσίες έγιναν στόχος όσων κατέκριναν την έλλειψη φαντασίας τους, επισημαίνοντας ότι πρέπει να βρίσκουν δικές τους ιδέες για να προτείνουν στην αγαπημένη τους να τους παντρευτεί.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!