tromaktiko: Δεν κάνει πίσω για το ωράριο των φαρμακείων ο Λοβέρδος

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Δεν κάνει πίσω για το ωράριο των φαρμακείων ο Λοβέρδος



Την εκτίμηση ότι η καταψήφιση της διάταξης για τα φαρμακεία δεν σχετίζεται με τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ, έκανε ο υπουργός...
Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας σε γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό.

Τόνισε ότι θα ξαναφέρει τη διάταξη για το ωράριο των φαρμακείων, σημειώνοντας πως «μου προτάθηκε λίγο πριν από την ψηφοφορία να κάνω πίσω, αλλά δεν είναι στο χαρακτήρα μου».

«Αναλαμβάνω όλη την ευθύνη και θα το κάνω με κείμενό μου σε λίγες ημέρες. Στήριξα την προσπάθεια της κυβέρνησης. Μετά λόγου γνώσεως το στήριξα. Και γνώστης είμαι και έχω την ευθύνη. Δεν έχω ρόλο αμφιλεγόμενο εγώ...» είπε σχετικά με τη δήλωση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ότι δεν διάβασε το μνημόνιο γιατί ασχολούνταν με τα θέματα του υπουργείου του σημείωσε:

Αναφερόμενος στην υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ, ο υπουργός Υγείας έκανε λόγο για «πολιτική βεντέτα», επέμεινε στη θέση του περί «μακελειού» εξηγώντας ότι η δήλωσή του αφορά στην πολιτική και όχι τη δικαστική διάσταση της υπόθεσης, αφού «οι δυο δικαστές έπραξαν ορθά και έστειλαν αμελλητί το φάκελο στη βουλή». Υπενθύμισε επίσης ότι ήταν ο μόνος που είχε πει «όχι» στη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την οικονομία από το ΠΑΣΟΚ σχετικά με τα πεπραγμένα της κυβέρνησης Καραμανλή.

«Η χώρα», εξήγησε, «πάει στον τοίχο με μεγάλη ταχύτητα και (με τη λέξη μακελειό) θέλω με ένταση να πω αυτό που θα γίνει, εάν η Ελλάδα πάει τώρα σε μικροπολιτικούς ανταγωνισμούς» είπε ο υπουργός Υγείας.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!