tromaktiko: Ο πιο μισητός άνθρωπος στο Facebook

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Ο πιο μισητός άνθρωπος στο Facebook



Ο καπετάνιος του Costa Concordia, ο οποίος θεωρείται υπεύθυνος για την τραγωδία στις ακτές της Τοσκάνης, μέσα σε πολύ μικρό χρονικός διάστημα έχει γίνει ο πιο μισητός άνθρωπος στο Facebook, όπου πολύ κόσμος εκφράζει την οργή του.
Ο Fransesco Schettino έχει ήδη θεωρηθεί υπεύθυνος για την τραγωδία από τους ιδιοκτήτες της εταιρείας στην οποία ανήκει το πλοίο.

Πλέον περισσότερα από 1.000 άτομα έχουν κάνει Like στον γκρουπ για τον Schettino και ζητούν να τιμωρηθεί, ενώ πολλοί εξ αυτών αναφέρουν πως έπαιξε με τις ζωές 4.000 ανθρώπων.


Επιπλέον η αδερφή του υπεύθυνου του εστιατορίου του Concordia λίγο πριν την πρόσκρουση του πλοίου στα βράχια έκανε ποστ στο Facebook στο οποίο έγραφε, πως «σε λίγο το πλοίο θα περάσει πολύ κοντά».

Η αδερφή του υπεύθυνου έκανε το ποστ στις 21:08 το βράδυ της Παρασκευής, λίγα λεπτά δηλαδή πριν τη μοιραία πρόσκρουση που κόστισε τη ζωή σε έξι άτομα με πολλούς από τους επιβάτες ακόμη να αγνοούνται.



Το συγκεκριμένο ποστ επιβεβαιώνει το δημοσίευμα της εφημερίδας Corriere della Serra, που ανέφερε ότι ο καπετάνιος θέλησε να ευχαριστήσει τον επικεφαλής των σερβιτόρων, ο οποίος κατάγεται από το συγκεκριμένο ιταλικό νησί, ακουμπώντας στην κυριολεξία τις ακτές, με αποτέλεσμα τη βύθιση του πλωτού «παλατιού».

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, λίγο πριν από το δυστύχημα, ο καπετάνιος είχε απευθυνθεί στον επικεφαλής, Αντονέλο Τιέβολι, καλώντας τον στη γέφυρα του πλοίου. Μάλιστα, ο Τιέβολι θα έπαιρνε άδεια την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά λόγω έλλειψης αντικαταστάτη αναγκάστηκε να παραμείνει στο πλοίο.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!