tromaktiko: Καταγγελία για διακοπή σύνδεσης Nova

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Καταγγελία για διακοπή σύνδεσης Nova



Πήρα τηλεφωνο να διακοψω τη συνδεση nova απο δω και περα (20:15 1 Ιαν 2012). Η κοπέλα στην εξυπηρετηση πελατων μου λεει οτι...
δεν μπορω να  περασω στο συστημα τη διακοπη, παρα για το τελος του μηνα Ιαν 12. Υποψην οτι ο λογαριασμος nova προπληρωνεται. Τις λεω δεν θελω να προπληρωσω το λογαριασμο του Ιαν 2012  και να μου το κοψετε. Επιμενει και μου λεει δεν γινεται, επρεπε να εχω παρει τηλ μεχρι 31 Δεκ 2011 για διακοπη στον επόμενο μηνα. Απλα μου λεει  καποια στιγμή μετα απο 10-15 μερες αφου δεν θα πληρωθει η προπληρωμη θα μου το διακοψει η εταιρεια και θα μου στειλει το λογαριασμο για αυτες τις 10-15 μερες, καθως θα εχω και θα βλεπω nova!!!!!!!!!!!!!!!
 Με δουλευεται λέω, εγω σημερα θελω να μου το κοψετε ή εστω αυριο. Ποιος ό λογος να γινει μετα από 10-15 μέρες και να ειμαι υποχρεωμενος να σας πληρωσω αυτο το διαστημα. 
(Στο παρελθον που δεν τους ειχα ενημερωσει για διακοπη, μου στειλαν οφειλη μετα απο 15 μερες 33? και οταν ζητησα επανασυνδεση μου βαλαν τα 33? στο λογαριασμο, αφου με ενοχλουσαν καθε 10 μερες να τους πληρωσω. Τους ελεγα ειναι δικη σας ευθυνη που δεν μου το κοψατε nova στην αρχη του μηνα, αφου δεν σας το πληρωσα, οπως ελεγε ο λογαριασμος μεχρι 1 του μηνος. Μου λενε επρεπε να μας ειχατε ενημερωσετε για την διακοπή!!!!!.)
 Τωρα που τους ενημερωσα μου λενε δεν μπορουν!!!!!
 Παρακαλω οποιος γνωριζει να μου πει πως μπορω να κινηθω, καθως δεν εχω σκοπο να τους πληρωσω τον λογαριασμο, οποτε αποφασισουν αυτοι να μου το κοψουν. Το θεμα ειναι οτι θα με ενοχλουν ξανα μετα απο 10 μερες να τους εξοφλησω. 
ΥΓ οταν ζητησα καποιον υπευθυνο η κοπελα μου ειπε δεν μπορω να σας δωσω αυτη ειναι πολιτικη της εταιρειας. 
Αναγνώστηςhttp://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2012/01/2012_3772.html
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!