tromaktiko: Η παράνοια σε όλο της το μεγαλείο! [Video]

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Η παράνοια σε όλο της το μεγαλείο! [Video]



Και αντιγράφουμε από την παλιά μας ανάρτηση:
"Ο Μ. Χρυσοχοΐδης έδωσε μια συνέντευξη χθες, 19/12/2011, στους «Νέους Φάκελους» του Παπαχελά στο κανάλι ΣΚΑΙ. Ανάμεσα σε άλλα είπε...

«Έχουμε μεγάλη ευθύνη για την κατάσταση της οικονομίας. Έπρεπε να είχαμε αποφύγει το μνημόνιο, να εξασφαλίσουμε το γρήγορο δανεισμό της χώρας για να μην οδηγηθούμε σε αυτού του είδους τις εξελίξεις. Από την στιγμή που μπήκαμε στο μνημόνιο δε διαπραγματευτήκαμε σωστά και βέβαια αποδειχθήκαμε πλήρως ανίκανοι στην διαχείριση των υποχρεώσεων που είχαμε αναλάβει»  και «Δεν πρέπει να ξαναγίνει τέτοιο κακό στη χώρα, όπως έγινε τα δύο τελευταία χρόνια». «Ο Παπανδρέου έκανε υπουργούς τους συνεργάτες και φίλους του».




Για να θυμηθούμε όμως ο κύριος αυτός τι έλεγε μέχρι πολύ πρόσφατα:

«Είναι ευκαιρία να αλλάξουμε την Ελλάδα»

«…βρισκόμαστε κάτω από κατάσταση πολιορκίας και τα πράγματα θα προχωρήσουν, άσχετα αν κάποιος δεν θέλει.»

«Είμαστε υποχρεωμένοι να τα καταφέρουμε, δεν υπάρχει περίπτωση να μην υλοποιήσουμε τις επιταγές του μνημονίου…»

«όσοι μιλούν για αναδιαπραγμάτευση και γύρω από το μνημόνιο κάνουν κακό στη χώρα. Η συζήτηση είναι ζημιά στη χώρα, είναι κακό στη χώρα, είναι προδοσία. Η αντιμνημονιακή πολιτική τελείωσε, κατέρρευσε. Αυτοί που την ασκούσαν, ας κάνουν την αυτοκριτική τους»
25/11/2010
http://www.capital.gr/

«Δεν εφαρμόζουμε "Μνημόνιο". Εφαρμόζουμε εθνικό σχέδιο σωτηρίας του τόπου.»
24/05/2011
https://twitter.com/#!/chrisochoidis/status/73102215270772737

«''Βασικός στόχος του μνημονίου ήταν να μην χρεοκοπήσει η χώρα''!»
31/07/2011

«Εφαρμογή του μεσοπρόθεσμου χωρίς αναστολές»
10/05/2011
http://www.tovima.gr/

«ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΜΕ το σχέδιο διάσωσης της Ελλάδας σε σχέδιο ανάκαμψης της οικονομίας»
31/07/2011
http://www.tovima.gr/

«Η επιστροφή στη δραχμή ισούται με 70 χρόνια πίσω»
26/09/2011
http://www.tovima.gr/


Προχθές λοιπόν ο κ. Μ. Χρυσοχοΐδης επανήλθε δριμύτερος κάνοντας άλλη μια κολοτούμπα και είπε στον ANT1 :

"«Δεν είναι αυτό καθ' αυτό το μνημόνιο που μας βλάπτει αλλά ο τρόπος που εμείς το υλοποιούμε και οι προτεραιότητες που εμείς βάζουμε», υποστήριξε ο υπουργός Ανάπτυξης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Ο υπουργός Ανάπτυξης τάχθηκε υπέρ των καταργήσεων και των συγχωνεύσεων δημόσιων οργανισμών και έφερε σαν παράδειγμα τη μείωση των γραμματειών που υπάγονται στο υπουργείο Ανάπτυξης σε πέντε.

«Αυτό έπρεπε να είχε γίνει από την πρώτη μέρα» δήλωσε ο κ. Χρυσοχοΐδης, μιλώντας στον ΑΝΤ1. «Για να επιτύχουμε στόχους μνημονίου κόβουμε το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων, τα πόδια μας δηλαδή», είπε.

Αναφερόμενος στις επικουρικές συντάξεις, υποστήριξε ότι «δεν μπορούν να υπάρχουν επικουρικές συντάξεις μεγαλύτερες των κανονικών», ούτε να αντλούνται χρήματα από άλλα ταμεία και ασφαλισμένους για να πληρώνονται «κάποιες υψηλές επικουρικές συντάξεις».

Σχετικά με την περικοπή του 13ου και του 14ου μισθού και τη μείωση του κατώτατου εκτίμησε ότι θα υπάρξει τελικά λύση, χωρίς, ωστόσο να πάρει θέση περί νομοθετικής παρέμβασης.

«Θα θεωρήσω τον εαυτό μου λιποτάκτη εάν παρατήσουμε το έργο μας» είπε και προέκρινε το έργο της τωρινής κυβέρνησης έναντι της υποψηφιότητας του για την προεδρεία του ΠΑΣΟΚ. «Αν ήμουν ανεύθυνος κι ανεπαρκής δεν θα εμφανιζόμουν» δήλωσε ο κ. Χρυσοχοΐδης. "

Κάποιος να του δώσει κάτι γιατί πρέπει να είναι διχασμένη προσωπικότητα!

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!