tromaktiko: 18-2-2012 Παμμαθητική Συγκέντρωση στην Κατερίνη

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

18-2-2012 Παμμαθητική Συγκέντρωση στην Κατερίνη



Σήμερα το μεσημέρι στο κέντρο της πόλης, βρέθηκαν οι μαθητές για να διαδηλώσουν μαζί με τους γονείς τους και τους καθηγητές τους...
ενάντια στην λαίλαπα των μέτρων της Κυβέρνησης.
Το Portal Pierias, πάντα κοντά στα γεγονότα, βρέθηκε εκεί και σας μεταφέρει την αγωνία των νέων μας για το αύριο.

Με την μορφή παράθεσης των ειδήσεων αλλά και με την μορφή σχολίων, σας μεταφέρουμε κομμάτια της συνέντευξης που είχαμε και από μαθητή του Λυκείου της πόλης (ολόκληρη η συνέντευξη παρακάτω σε βίντεο), σε αυτήν την στιγμή που τα γεγονότα αυτά καθ αυτά είναι εν εξέλιξη.
Ο Βαγγέλης μας μετέφερε όλο τον προβληματισμό του αλλά και των συμμαθητών του… δεν είχε μόνο την αγωνία για τα μαθήματα του αλλά και για την κατάσταση που βιώνει στο σπίτι του με την έννοια ότι τον απασχολεί το γεγονός ότι ο μπαμπάς του που εργάζεται σε σκληρή εργασία, όχι μόνο δεν αμείβεται για την δουλειά που κάνει αλλά παίρνει χρήματα με την μορφή φιλοδωρήματος!!!

«Αυτό που πια πρέπει να ξέρουμε όλοι μας, μας είπε, είναι ότι εμείς οι νέοι ξεκινήσαμε έναν νέο αγώνα που δεν θα είναι μόνο μέσα στους δρόμους» αλλά μας εξήγησε πως λειτουργεί ο αγώνας μέσα από όλα τα μέσα δικτύωσης αλλά και με το χακάρισμα που κάνουν νεολαίοι στα υπουργεία και σε όσους φέρουν ευθύνη για την διακυβέρνηση της χώρας μας από την μεταπολίτευση και εδώ.
Μας είπε τέλος, ότι τελειώνει η εποχή που οι νέοι δίνουν προσοχή σε αυτά που λένε οι πολιτικοί!!! «Αλλάζουν οι εποχές αλλάζουμε και εμείς» μας είπε χαρακτηριστικά!!
Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι οι νέοι μας σήμερα δεν είναι έτσι όπως λένε οι μεγάλοι.. και θα το αποδείξουν όταν πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.
http://portalpierias.gr



     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!