tromaktiko: Διαμαρτυρία επιτυχόντων προκήρυξης ετους 2008 ν.2643/98

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Διαμαρτυρία επιτυχόντων προκήρυξης ετους 2008 ν.2643/98



Από τον Άννα στον Καϊάφα οι διοριστέοι του 2643/98
ΝΤΡΟΠΗ. Από τον Άννα στον Καϊάφα οι ΑμεΑ - Πολύτεκνοι - Τρίτεκνοι - Ανάπηροι Πολέμου - Τέκνα Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης του... νόμου 2643/98 που αφορά το δικαίωμα στην εργασία των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων.

Χοντρόπετση η συμπεριφορά του Υπ. Διοικ. Μεταρρύθμισης.

ΝΤΡΟΠΗ. Από τον Άννα στον Καϊάφα οι ΑμεΑ ν. 2643/98. Αγώνα επιβίωσης δίνουν οι ΑμεΑ του ν. 2643/98, που επί χρόνια οι Ελληνικές κυβερνήσεις αντιμετωπίζουν το θέμα με αναλγησία και τους πηγαινοφέρνουν από τον Άννα στον Καϊάφα!

Υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα, σε κατηγορία ανθρώπων,που δεν ζητούν ελεημοσύνη, αλλά το αυτονόητο. Δουλειά!

Και την δικαιούνται, κατά προτεραιότητα. Η συντονιστική επιτροπή με δελτίο Τύπου κάνει γνωστό

Νέα κινητοποίηση για αύριο με συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο διοικητικής μεταρρύθμισης στις 11 το πρωϊ. Η fresh-press.gr στο παρελθόν έχει καλύψει το ζήτημα και θα βρίσκεται και αύριο στη συγκέντρωση για να ενημερώσει για τις εξελίξεις.

ΘΕΜΑ: Συγκεντρωση διαμαρτυριας αυριο 22/2/2012 στις 11.00 στο υπουργειο διοικητικης μεταρρυθμισης για τον αμεσο διορισμο 763 επιτυχοντων κατηγοριων αμεα - πολυτεκνων - τριτεκνων - αναπηρων πολεμου - τεκνων αγωνιστων εθνικης αντιστασης

Είμαστε επιτυχόντες της τελευταίας προκήρυξης του ν2643 που έγινε το Μάιο του 2008. Ο νόμος αυτός αφορά την αναγκαστική τοποθέτηση εγγεγραμμένων ανέργων προστατευόμενων κατηγοριών (ΑμεΑ, έμμεση ΑμεΑ, πολύτεκνους, τρίτεκνους τέκνα αναπήρων πολέμου και αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης) σε ποσοστό θέσεων που κατά καιρούς έχουν προκηρυχθεί από τον ΑΣΕΠ. Όσον αφορά τον διαγωνισμό του 2008 απαράδεκτη ολιγωρία των αρμοδίων επιτροπών του ΟΑΕΔ είχε ως αποτέλεσμα να εκδοθούν τελικά αποτελέσματα μόλις το Δεκέμβριο του 2011 ενώ σε άλλες περιοχές της Ελλάδας εκκρεμούν ακόμα. Φτάνοντας ένα βήμα πριν την τοποθέτησή μας στις θέσεις που έχουμε κατακτήσει μέσα από δύο διαγωνισμούς (πληρούμε προσόντα και προϋποθέσεις και των προκηρύξεων του ΑΣΕΠ και της προκήρυξης του 2643) η ηγεσία του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης προσπαθεί να μας τμηματοποιήσει και να μας διασπάσει επικαλούμενο την Τρόικα και τα γνωστά μέτρα λιτότητας.

Μέχρι τώρα καμία συνάντηση με την ηγεσία του Υπουργείου δεν έχει καταλήξει σε συνολική λύση του προβλήματος των τοποθετήσεών μας.

Όλα αυτά την στιγμή που εξακολουθούν και διορίζονται κατά δεκάδες , άτομα σε πολιτικά γραφεία, προχωρούν ακάθεκτοι σε μεταφορές προσωπικού από ΔΕΚΟ στο στενό δημόσιο τομέα (και μάλιστα σε προσωποπαγείς θέσεις) και προκηρύσσουν εισαγωγικό διαγωνισμό για τη Σχολή Δημόσιας Διοίκησης.

Να σημειωθεί ότι οι θέσεις μας βρίσκονται κυρίως σε φορείς που έχουν άμεση ανάγκη προσωπικού (Ασφαλιστικά Ταμεία, Νοσοκομεία, Φυλακές, Δικαστήρια κλπ).

Την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου στις 11 το πρωί συναντιόμαστε έξω από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης μαζί με τους εκπροσώπους των συλλόγων μας.

ΖΗΤΑΜΕ συνάντηση με τον αρμόδιο υφυπουργό κ. Ντίνο Ρόβλια και με τον υπουργό κ. Δημήτρη Ρέππα.

ΖΗΤΑΜΕ άμεση αποκατάσταση ΟΛΩΝ των επιτυχόντων

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, 763 ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΣΠΑΣΟΥΝ

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!