tromaktiko: Δεκατρείς Φεβρουαρίου του 2012 έτους

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Δεκατρείς Φεβρουαρίου του 2012 έτους



Χθες το βράδυ πάνω στα έδρανα της βουλής η Δημοκρατία βιάστηκε με τον χειρότερο τρόπο.. Την έσυραν, την φίμωσαν έσκισαν τα ρούχα της και 199 σκυλιά χίμηξαν πάνω της …Κοντοστάθηκαν για λίγο, σιγουρεύτηκαν ότι υπάρχουν θεατές και ασέλγησαν πάνω στο ταλαιπωρημένο της κορμί. Δεν σταμάτησαν , ούτε όταν τα παιδιά της, εκλιπαρούσαν στον δρόμο. Ούτε όταν χτύπαγαν τις πόρτες και παρακαλούσαν για να σταματήσει το μαρτύριο αυτό.
Το πρωινό της σημερινής μέρας, τα ΜΜΕ και οι φυλλάδες πήραν την κακοποιημένη Δημοκρατία, την έντυσαν άτσαλα την έβαψαν έντονα και σκούπισαν τα αίματα της. Την έβαλαν να κάτσει πίσω από ένα τηλεοπτικό παράθυρο, να ποζάρει για το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας τους. Μετά την έβαλαν με το ζόρι να ακούσει την ετυμηγορία για το βιασμό της…την ανάγκασαν να ξαναζήσει εκείνες τις στιγμές. Της είπαν ότι έφταιγαν τα παιδιά της που ούρλιαζαν στους δρόμους.. Της είπαν ότι τα σπλάχνα της ήταν αλήτες και έκαναν πολύ θόρυβο. Της είπαν ότι μέσα στην αγανάκτησή τους χτυπούσαν με πολύ δύναμη ‘’την πόρτα’’ τους. Της είπαν ότι θα πονούσε λιγότερο αν είχε πείσει τα παιδιά αυτά να σιωπήσουν. Εκείνη άκουγε αποσβολωμένη, φοβόνταν. Φοβόνταν ότι θα υπάρξει συνέχεια. Ότι τα κτήνη θα επιστρέψουν πιο ανελέητα αυτή τη φορά.
Και επέστρεψαν… Της ζήτησαν να φέρει μπροστά τους τα τρία θηλυκά παιδιά της, την Ελευθερία, την Ευτυχία και την Αξιοπρέπεια. Τα μάτια τους γυάλιζαν στη θέα των όμορφων κοριτσιών. Και η Δημοκρατία έκλαιγε. Τώρα πονούσε πιο πολύ , γιατί ο πόνος βρίσκονταν στην καρδιά της . Την ανάγκασαν να είναι παρούσα όταν ασελγούσαν πάνω στα παιδιά της. Πρώτα τα ξυλοκόπησαν, μετά τα έδεσαν και μετά τα βίασαν. Της είπαν ότι έχει συμφωνήσει να τους πουλήσει τα παιδιά της. Της είπαν ότι αυτό που κάνουν είναι νόμιμο. Και η Δημοκρατία έσφιγγε τα δόντια της , δάγκωνε τα χείλη της και τα αίματα τρέχανε .
Ξάφνου το πρόσωπο της Δημοκρατίας φωτίστηκε….θυμήθηκε ότι είχε προλάβει να κρύψει τα άλλα της παιδιά στο δάσος της Ψυχής όπου κανένα τέρας δεν μπορούσε να προσεγγίσει. …Τα δάκρυα έπαψαν να κυλούν. Ο ήχος από την ανοιχτή τηλεόραση έπαψε να της καίει τα αυτιά. Οι λόγοι των σκυλιών άρχισαν να ακούγονται πιο αχνά και στο βάθος μπορούσες να διακρίνεις τις φωνές των ελεύθερων παιδιών της.
Η Ελπίδα μαζί με την Αντίσταση πλησίαζαν , τις οδηγούσε ο μεγάλος τους αδερφός ο Αγώνας.. Η Δημοκρατία γαλήνεψε. Το τέλος του μαρτυρίου πλησίαζε.

odontovourtsa.blogspot.com

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!