tromaktiko: Ο Μητσικώστας πηγαίνει στον ΣΚΑΪ

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Ο Μητσικώστας πηγαίνει στον ΣΚΑΪ



Μετά την ανανέωση του συμβολαίου της Σίας Κοσιώνη, και τη μεταγραφή του Νίκου Ευαγγελάτου, η τηλεόραση του ΣΚΑΪ βρίσκεται κοντά σε μια...
ακόμη κίνηση, που στοχεύει στην ενίσχυση του prime time, ώστε να ανταπεξέλθει στον ανταγωνισμό της βραδινής ενημερωτικής ζώνης των άλλων καναλιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιάννης Αλαφούζος βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Γιώργο Μητσικώστα, προκειμένου ο γνωστός κωμικός να μετακινηθεί στο Νέο Φάληρο, και να αναλάβει σατιρική εκπομπή. Η εκπομπή θα κληθεί ουσιαστικά να καλύψει το κενό που προέκυψε τους τελευταίους μήνες, μετά τη διακοπή της συνεργασίας του ΣΚΑΪ με τους συντελεστές της «Ελληνοφρένειας», και θα προβάλλεται πιθανότατα πριν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, με τη Σία Κοσιώνη.

Θα παίρνει δηλαδή τη σκυτάλη από το δελτίο-εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, ο οποίος θα «χτενίζει» την επικαιρότητα, με αποκαλυπτικά ρεπορτάζ και αιχμηρό πολιτικό σχολιασμό, στην προσπάθεια του ΣΚΑΪ να ανταγωνιστεί επί ίσοις όροις το Mega και τον ΑΝΤ1, που έχουν πάρει «κεφάλι» στη μάχη της τηλεθέασης των κεντρικών δελτίων ειδήσεων.

http://www.statesmen.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!