tromaktiko: Συνελήφθη στον Παλαιόπυργο Ναυπακτίας για κλοπή

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Συνελήφθη στον Παλαιόπυργο Ναυπακτίας για κλοπή



Συνελήφθη σήμερα νωρίς το πρωί στον Παλαιόπυργο Ναυπάκτου, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπάκτου, ένας ημεδαπός...
άνδρας ηλικίας 36 ετών σε βάρος του οποίου και του 41χρονου αδελφού του σχηματίσθηκε δικογραφία, κατά περίσταση, για διάπραξη κλοπών κατ’ εξακολούθηση και παράνομη κατοχή όπλου και πυρομαχικών.

Ειδικότερα σήμερα (8-2-2012) πολύ νωρίς το πρωί, ο 36χρονος μετέβη με το Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο του αδελφού του σε δυο κτίρια του Αιολικού Πάρκου, στις περιοχές Ριγάνι και Παλαιόπυργο Ναυπακτίας όπου αφού αποσύνδεσε το σύστημα συναγερμού και προκάλεσε φθορές στους προβολείς των κτιρίων, αφαίρεσε καλώδια χαλκού βάρους 300 κιλών συνολικής αξίας 3000 ευρώ.

Για την διερεύνηση των περιστατικών και την ανακάλυψη του δράστη το Αστυνομικό Τμήμα Ναυπάκτου ενήργησε επιστάμενες έρευνες και αστυνομικές αναζητήσεις με αποτέλεσμα τον άμεσο εντοπισμό και την σύλληψη του 31χρονου.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημα του συλληφθέντα οι Αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν τα 300 κιλά χαλκού που είχε αφαιρέσει, ένα κυνηγετικό όπλο το οποίο κατείχε παράνομα, 17 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, 3 φορητούς ασυρμάτους και πληθώρα διαρρηκτικών εργαλείων.

Από έλεγχο που διενεργήθηκε στα στοιχεία του όπλου διαπιστώθηκε ότι αυτό άνηκε στον 41χρονο αδελφό του συλληφθέντα και η ισχύς της άδειας κατοχής του είχε λήξει.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ .Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου ενώ οι έρευνες για τυχόν συμμετοχή του σε άλλες περιπτώσεις κλοπών συνεχίζονται.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!