tromaktiko: Ε. Σαμαρά: Το κορίτσι του "Ράδιο Αρβύλα" αποκαλύπτεται! Δείτε φωτογραφίες...

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Ε. Σαμαρά: Το κορίτσι του "Ράδιο Αρβύλα" αποκαλύπτεται! Δείτε φωτογραφίες...



Το κορίτσι του "Ράδιο Αρβύλα" αποκαλύπτεται: Δείτε την Ευγενία Σαμαρά με μαγιώ και θαυμάστε το καλλίγραμμο σώμα της! Πρόκειται για ένα καλλιεργημένο άτομο με δυναμικό χαρακτήρα και έντονες ανησυχίες...

Από τα έδρανα του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου πίσω από το μικρόφωνο του ραδιοφώνου και από τις κάμερες του τηλεοπτικού πλατό και στο σανίδι της θεατρικής σκηνής. Η Ευγενία Σαμαρά αν και μας συστήθηκε σαν το κορίτσι των Ράδιο Αρβύλα σίγουρα δεν είναι μόνο αυτό. Είναι γεγονός πως η νεαρή παρουσιάστρια τράβηξε την προσοχή κυρίως με την όμορφη και γοητευτική παρουσία της...


Στην συμπρωτεύουσα έχει ένα φανατικό κοινό που την θαυμάζει και όσο κοινωνική είναι σαν άτομο, τόσο δύσκολο είναι να εμπιστευτεί κάποιον ή κάποια στην ζωή της. Όλοι μας την παρακολουθούμε στην πετυχημένη εκπομπή Ράδιο Αρβύλα που προβάλλεται στον ΑΝΤ1. Η Ευγενία παρουσιάζει την ενότητα των βίντεο από το διαδίκτυο. Εκεί μαζί με την Χριστίνα Μουστάκα μοιράζονται μια θέση που για πολλούς είναι μια ηλεκτρική καρέκλα. Ο Αντώνης Κανάκης είναι ένας άνθρωπος που ανέκαθεν δεν επιθυμούσε οι συνεργάτες του να καρπώνονται την επιτυχία του και να μιλάνε για εκείνον.Το συμβόλαιο της Ευγενίας έχει να κάνει μόνο με την συγκεκριμένη ενότητα που παρουσιάζει. Δε δίνει το παρών σε συσκέψεις ή σε θέματα που μοντάρονται.


Μάλιστα με την Χριστίνα Μουστάκα σπάνια βλέπονται μιας και οι μέρες που δίνουν το παρών στο πλατό είναι διαφορετικές και ποτέ δεν είναι παρέα. Είναι ένα νευραλγικό πόστο που όμως κατάφερε έστω και με δύο λεπτά χρόνου κάθε φορά να γίνει γνωστή , αγαπητή και ποθητή για τον ανδρικό πληθυσμό. Πολλά έχουν ακουστεί για την σχέση των δυο κοριτσιών αλλά δεν υπάρχει κόντρα. Μοιάζουν,. Έχουν πληθωρική παρουσία και σύμφωνα με δημοσιεύματα κάποια επιοχή διεκδικούσαν τον Αντώνη Κανάκη στην ζωή τους. Αλλά κάτι τέτοιο ήταν ένα σενάριο φαντασίας και μόνο.




Ως ηθοποιός έγραψε, σκηνοθέτησε , ασχολήθηκε με την παραγωγή αλλά και πρωταγωνίστησε μαζί με τον Νέλσων Λούκας στην θεατρική παράσταση «Άλλη μια ασήμαντη ιστορία». Εκεί είχε την στήριξη του Αντώνη Κανάκη και όλων των συνεργατών της και την γέμισε με αυτοπεποίθηση. Όταν το όνειρο της τηλεόρασης ξεκινούσε δε περίμενε να είναι τόσο μεγάλη. Μάλιστα σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της σε αθλητική εφημερίδα είχε δηλώσει. « Αρχικά γνώρισα και συνεργάστηκα με τα παιδιά μέσω του ραδιοφώνου Imagine . Όταν αποφάσισαν ότι θέλουν και μια γυναικεία παρουσία στο Ράδιο Αρβύλα με ρώτησαν αν θα ήθελα να συμμετάσχω και αφού πέρασα από ένα κάστινγκ με πήραν. Θα ήταν ψέμα αν έλεγα ότι δε μπορώ να αντιμετωπίσω την Αρβύλα σαν δουλειά, γιατί όταν είμαι εκεί αισθάνομαι ότι είμαι κάπου με την παρέα μου» δήλωνε με αφοπλιστικό τρόπο η 25χρονη ηθοποιός.


Λατρεύει το θέατρο το έργο του Σαίξπηρ « Όνειρο καλοκαιρινής νυκτός» που έχει ανεβάσει στην Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο. Όσο κόντρα έρχεται όλο αυτό με την σέξι εικόνα της, τόσο σοβαρά προετοιμάζει με πολύωρες πρόβες το επόμενο βήμα της. Έχει χρόνο για την προσωπική της ζωή και ένα αγόρι 24 ετών έχει κερδίσει την καρδιά της εδώ και δύο χρόνια. Το όνομά του είναι Θοδωρής και δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο της υποκριτικής και της τηλεόρασης. Έχει αρνηθεί να κάνει αισθησιακές φωτογραφήσεις και σήμερα αν την ρώταγε κάποιος τι θα απαντούσε σε μια πρόταση τέτοια θα ήταν μάλλον αρνητική . Αλλά για το μέλλον κανείς δε το γνωρίζει μιας και η κάθε περίοδος είναι ιδιαίτερη για τον κάθε άνθρωπο και το πως σκέφτεται. Έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό που είναι 29 χρονών και διατηρούν άψογη σχέση . Στην ραδιοφωνική της εκπομπή προτιμά τα ξένα κομμάτια ενώ στην διασκέδασή της έρχεται και πάλι κόντρα με την εικόνα της και είναι fun της ρεμπέτικης μουσικής.


     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!