tromaktiko: «Ενέδρα» με πυροβολισμούς εναντίον αστυνομικού

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

«Ενέδρα» με πυροβολισμούς εναντίον αστυνομικού



Υπόθεση περίεργης «ενέδρας» απασχολεί την υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας, καθώς άγνωστοι πυροβόλησαν κατά... διερχόμενου ΙΧ αυτοκινήτου, το βράδυ της Πέμπτης, σε επαρχιακό δρόμο της Λάρισας, το οποίο μάλιστα οδηγούσε νεαρός αστυνομικός, εκτός υπηρεσίας.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δράστες είχαν τοποθετήσει κάθετα στον παράδρομο τεχνητό εμπόδιο, ένα δέμα με φύλλα ραμποτέ, μήκους τεσσάρων μέτρων, με αποτέλεσμα ο 23χρονος αστυνομικός να αναγκαστεί να ακινητοποιήσει το όχημα του. Τότε δέχθηκε αλλεπάλληλους πυροβολισμούς από τους δυο δράστες, με αποτέλεσμα να τρυπήσουν τα λάστιχα προς την δεξιά μεριά του αυτοκινήτου ενώ σφαίρες δέχτηκαν και μπροστινό και πίσω μέρος του οχήματος.

Ο 23χρονος κατάφερε να απομακρυνθεί από το σημείο με αναστροφή και στη συνέχεια ενημέρωσε το Κέντρο 'Αμεσης Δράσης Λάρισας. Στο σημείο και στην ευρύτερη αγροτική περιοχή έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις και οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών συνεχίζονται. Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έντεκα κάλυκες πυροβόλου όπλου και το προαναφερόμενο δέμα φύλλων ραμποτέ.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας σχηματίζεται δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς και παράνομη οπλοκατοχή , οπλοφορία και οπλοχρησία σε βάρος δυο αγνώστων.
lamiastar.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!