tromaktiko: Γιακουμάτος: Δεν ψηφίζω μειώσεις μισθών - συντάξεων

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Γιακουμάτος: Δεν ψηφίζω μειώσεις μισθών - συντάξεων



Την πρόθεσή του να μην ψηφίσει μειώσεις συντάξεων και μισθών διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Γεράσιμος Γιακουμάτος...
μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ.

«Είμαι κάθετα αντίθετος και δεν πρόκειται να ψηφίσω, δεν πάει να το πει και ο γκράν Πάπας, αν υπάρχει μείωση συντάξεων και μισθών», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δεν πρόκειται να ψηφίσω πράγματα που είναι ενάντια της εθνικής κυριαρχίας. Θα τα δω και ανάλογα θα πράξω, ως βουλευτής που έχω την ευθύνη των πράξεών μου και που κατά συνείδηση θα ψηφίσω», πρόσθεσε.

Τόνισε ακόμη πως κάθε βουλευτής και κάθε κόμμα πρέπει να ψηφίσει με γνώμονα το εθνικό συμφέρον και όχι την προσωπική διαδρομή και συμφέρον: «Τρομοκρατούνται τα βουλευτάκια, γιατί δεν καταλαβαίνουν ότι το ζήτημα δεν είναι αν ξαναβγείς βουλευτής. Χ... αν ξαναβγώ βουλευτής, αυτό που ενδιαφέρει είναι η πατρίδα. Θα κοιτάξουμε την πατρίδα ή θα κοιτάξουμε την προσωπική μας διαδρομή και στρατηγική;», διερωτήθηκε.

Επιπλέον, ο κ. Γιακουμάτος τόνισε ότι έχει το όνειρο πως «θα υλοποιηθεί το κούρεμα, θα πάρει η Ελλάδα το δάνειο, θα έρθει η ανάπτυξη». «Γιατί να μην ελπίζω; Θα παλέψω, είμαι από αυτούς που παλεύουν και δεν ανήκω στη λαϊκή δεξιά που παλεύουν με μπριζολάκια και με φιλετάκια στις ταβέρνες», τόνισε.
voria.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!