tromaktiko: Η διαγραφή Χρυσοχοϊδη… αναβλήθηκε

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Η διαγραφή Χρυσοχοϊδη… αναβλήθηκε



Σε πολιτική… αφωνία υποχρεώθηκε ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ. Ο Υπουργός Ανάπτυξης είχε προσέλθει...
στην αίθουσα έτοιμος για… τσακωμό, καθώς προέβλεπε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου θα άφηνε αιχμές εναντίον του, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του.

Όπως φυσικά και συνέβη, μιας και όλοι κατάλαβαν ότι ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης βρισκόταν στον… ίσκιο της φωτογραφίας, με την αποστροφή του Γιώργου Παπανδρέου ότι «κανένας δεν έγινε υπουργός με το ζόρι».

Ο Υπουργός Ανάπτυξης ωστόσο, δεν κατάφερε να πάρει τον λόγο και να ανέβει στο βήμα της συνεδρίασης, ώστε να έχει την ευκαιρία να σηκώσει το γάντι που του πέταξε ο Γιώργος Παπανδρέου και να απαντήσει, καθώς το προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας αποφάσισε να δώσει τον λόγο στους πολλούς βουλευτές οι οποίοι είχαν εκδηλώσει την πρόθεση να μιλήσουν, και να περιορίσει σε δεύτερο ρόλο τους υπουργούς της κυβέρνησης Παπαδήμου, με την εξαίρεση του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Κάπως έτσι, ο λόγος δεν δόθηκε ποτέ στον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, και ουσιαστικά απετράπη μια πολιτική… αιματοχυσία, καθώς, στην περίπτωση που ο Υπουργός Ανάπτυξης απαντούσε σε σκληρό ύφος, ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν αποφασισμένος να προχωρήσει στη διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα, αλλά και από το ΠΑΣΟΚ.
statesmen.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!