tromaktiko: Πατριώτες ξεσηκωθείτε! Μας πρόδωσαν!

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Πατριώτες ξεσηκωθείτε! Μας πρόδωσαν!



Ελληνες και Ελληνιδες πατριωτες, οι “εκπροσωποι” σας παιζουν θεατρο οτι ταχα διαπραγματευονται “βοηθεια”, οτι δηθεν υπερασπιζονται τις συνταξεις και τους μισθους σας, οτι “αγωνιζονται” για το καλο μας, ενω στην πραγματικοτητα... υπογραφουν την αρπαγη της Ελλαδας, την εκχωρηση ολης της δημοσιας περιουσιας σας. Για το μεγαλο κολπο, το τελευταιο φαγοποτι τους, παραχωρουν αυτο που δεν τους ανηκει
στο ονομα των Ελλήνων πολιτων που δεν εκπροσωπούν.
Σας παιδεψαν δυο χρονια να σας ζαλίσουν, για να λεηλατησουν τωρα τον ιερο τουτο τοπο ανενόχλητοι, διαλυσανε την οικονομια επιτηδες, στρεψαν τις κοινωνικες ταξεις τη μια εναντια στην αλλη.
Πληρωσαν τους δημοσιογραφους, φιμωσανε καθε μεσο πληροφορησης, οδηγησαν οικογενειαρχες στην αυτοκτονια, νεους στην απελπισια και την ξενιτια, ανηλικα στην πεινα και την αμάθεια,
αρρωστους στην αφροντισιά και το θανατο, την πατριδα στο διαμελισμο και την καταστροφη.

η απληστια τους ομως θα ειναι η καταστροφη αυτων και των αφεντικων τους!

Έλληνες πατριωτες: οργανωθειτε κι αντισταθειτε

Ο αγωνας τωρα ξεκιναει!

Μην περιμενετε τιποτε απο τους ενοχους και τους συνενοχους της βουλής,
τους φανερους αλλα και τους δολιους συνεργατες της νεας κατοχης.

Έλληνες πατριωτες: καλη ανασταση και λευτερια στην πατριδα μας!
Από όλη τη χώρα συρρέουν κάθε λογής προτάσεις από τους ενθουσιασμένους Πολίτες για τους άξιους πολιτικούς τους που ετοιμάζονται να υπογράψουν …χωρίς να διαβάσουν…

- Τη νομιμοποίηση του επαχθούς χρέους και των αποικιοκρατικών δανειακών συμβάσεων και την απαγόρευση προσφυγής σε τρίτους για δανεισμό.
- Την άνευ όρων εκχώρηση της δημόσιας περιουσίας αξίας τρισεκατομμυρίου.
- Την υπαγωγή στο αγγλικό δίκαιο για τη πληρωμή τόκων κατά προτεραιότητα την ώρα που θα λιμοκτονούν οι Έλληνες.

Αυτο που επιχειρειται - (το λενε ολοι οι σοβαροι οικονομολογοι σε ολον τον κοσμο) -δεν ειναι η λύση.

Ειναι ενας διαρκης θανατος.

ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ και ΕΠΕΙΓΟΝ (για άμεση δράση!) Σχέδιο νόμου (Δανειακή Σύμβαση)

ΕΛΛΗΝΕΣ,
ΛΑΒΕΤΕ ΘΕΣΗ.
Η «ΗΓΕΣΙΑ» ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΩΜΟΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ; Από δειλία, από ανικανότητα ;;;
από συμφέρον ;;;
από βλακεία ;;;
εσείς κρίνατε.

Εξέτασε κανείς ότι υπάρχει και άλλη λύσις -- Η ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΠΑΥΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ !?

Eπαναλαμβάνω: Η ΑΠΕΙΛΗ!!!

Αν οι βουλευτές υπογράψουν ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ---ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ !!!

ΚΑΛΗ... ΣΚΛΑΒΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ.....

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ".....Σύμφωνα με τον αγγλικό δίκαιο...." σημαίνει: Είμαι δανειστής, μ' αρέσει το σπίτι σου (διότι είναι παραθαλάσσιο κ.τ.λ.), στο παίρνω επειδή το Κράτος σου μου χρωστάει, και εσύ βρέστα με το Κράτος σου.

Οι τριακόσιοι της Βουλής θα κληθούν να πάρουν την τελευταία σημαντική απόφαση του πολιτικού τους βίου. Τους την παρουσιάζουν ως μονόδρομο. Ναι, μονόδρομος είναι. Ένας μονόδρομος που θα στερήσει και σε αυτούς, αλλά και σε μια ολόκληρη γενιά, το δικαίωμα να αποφασίζουν. Το Μνημόνιο Νο.2, που τους λένε να ψηφίσουν για να σωθεί η χώρα, θα αποτύχει. Όπως απέτυχε και το προηγούμενο. Το μόνο που θα πετύχει είναι να δημιουργήσει μια Ελλάδα που από τούδε και στο εξής, στερείται το δικαίωμα να επιλέγει.

Την Κυριακή, πριν φύγουν από το σπίτι τους για τη Βουλή, ας κάτσουν μπροστά στον καθρέφτη του μπάνιου τους ακίνητοι. Για πέντε, δέκα λεπτά ας στηθούν μπροστά στο είδωλό τους. Να κοιτάξουν βαθειά μέσα στα ίδια τους τα μάτια. Να στοχαστούν μπροστά στην αντανάκλασή τους. Και να σκεφτούν κάτι πολύ, πολύ απλό: Ό,τι και να κάνει η κα Μέρκελ, η ΕΕ, το ΔΝΤ, η ΕΚΤ, η χώρα μας, η γενιά που έρχεται, θα είναι λιγότερο αδύναμη αν εκείνοι απλά προσέλθουν στο Κοινοβούλιο και πούνε όχι στο Μνημόνιο Νο.2. Έτσι απλά. Και μετά ας φύγουν από την μπρος πόρτα, διαχεόμενοι μέσα στην κοινωνία που τόσο καιρό πληγώνουν κι η οποία όμως έχει την δύναμη να τους συγχωρήσει. Αρκεί να πουν το «όχι» σε μια δανειακή συμφωνία-τέρας που είναι καταδικασμένη στην αποτυχία.




     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!