tromaktiko: Το αναχρονιστικό ξύπνημα του Έλληνα

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Το αναχρονιστικό ξύπνημα του Έλληνα



Τώρα που ξύπνησες Ελληνάρα είναι αργά. Όλα αυτά τα χρόνια που μπαινοβγαίνες στα πολιτικά γραφεία για τον διορισμό ή για να κάνεις τη δουλειά σου δεν σε... ένοιαζε το κοινό συμφέρον, και αν πάλι φώναζες, φώναζες γιατί ήσουν στην απέξω και δεν είχες πρόσβαση στο μέλι. Παίρναμε δάνεια και επιδοτήσεις και αγοράζαμε κάμπριο, 4x4, και εξοχικά και σπουδές τα παιδιά στο εξωτερικό και αμάξι στο γιο, στην κόρη, στο σκύλο, και όλα αυτά με ΔΑΝΕΙΚΑ. Και έρχεται ένα ωραίο πρωί και σου λέει κύριε δεν μπορώ να σου δανείσω άλλο χρήμα και δεν μπορείς να ξοδεύεις. περισσότερο από ότι παράγεις.

Ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται λέει ο σοφός. Όρμηξαν λοιπόν τα λαμογια να αρπάξουν τα καλλίτερα φιλέτα με την συγκατάθεση των δικών μας λαμογιων πολιτικών και μη.

Σε καμιά περίπτωση δεν συμφωνώ με το ξεπούλημα αλλά δεν μπορώ να ανεχθώ πλέων τον τρόπο που λειτουργούν οι ΔΕΚΟ και το δημόσιο με το φαγοπότι που γίνεται. Έχουν κάνει τσιφλίκι τους οι συνδικαλιστές και διοικούντες τη ΔΕΗ, τον ΟΣΕ, τον ΟΠΑΠ, τα λιμάνια,κ.τ.λ. και καταβροχθίζουν το δημόσιο χρήμα δεν δίνουν λογαριασμό σε κανένα και θέλουν και αυξήσεις.

Στην κατάσταση που είμαστε δεν βρεθήκαμε ξαφνικά. Η δολιοφθορά και οι πολιτικοί των τελευταίων 30 χρόνων έφεραν τη χώρα σε αδιέξοδο. Το να ΜΗΝ ψηφίσουμε το μνημόνιο είναι μια κουβέντα. Δεν βλέπω κάποιον να μας πει τι θα γίνει αν δεν το ψηφίσουμε.

Αν προλάβουμε και βγάλουμε το Χειμώνα καλά θα είναι. Η Ελλάδα αυτή τη στιγμή δεν παράγει Τ Ι Π Ο Τ Α. Το δημόσιο θα κηρύξει στάση πληρωμών,πετρέλαιο δεν θα υπάρχει ούτε για τρακτέρ, η πείνα και η φτώχεια θα φέρουν κοινωνικές αναταραχές με ανεξέλεγκτες διαστάσεις με τους μουντζαχεντιν λαθρομετανάστες και τους μουσουλμάνους να καιροφυλακτούν.

Δυστυχώς δεν έχουμε άλλη επιλογή αυτή τη στιγμή και δεν έχουμε και πολλά περιθώρια διαπραγμάτευσης. Η ζημιά έχει γίνει πριν πολύ καιρό, και οι περισσότεροι από τους υπεύθυνους έχουν ήδη εξαφανιστεί μαζί με το κασέρι, και όταν χρεοκοπήσουμε θα έρθουν πάλι σωτήρες να επενδύσουν τα κλεμμένα αγοράζοντας τζάπα τα πάντα. Και φυσικά αυτοί είναι που επενδύουν στη χρεωκοπία. Θα έρθουν με τα ευρώ τους θα πληρώσουν τα χρέη σε δραχμές και θα εκμεταλλεύονται τη φτώχεια & την ανέχεια.

Καληνύχτα...

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!