tromaktiko: Σε επιφυλακή για το στρατόπεδο της Προεδρικής Φρουράς

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Σε επιφυλακή για το στρατόπεδο της Προεδρικής Φρουράς



Διαρκής ανοικτή γραμμή ανάμεσα στους επικεφαλής της Προεδρικής Φρουράς και την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας υπάρχει...
από χθες και θα συνεχιστεί και τα επόμενα εικοσιτετράωρα αφού η ΕΛ.ΑΣ. εξέφρασε φόβους ότι, ενδεχομένως, υπάρξει εισβολή διαδηλωτών στο στρατόπεδο που βρίσκεται στα όρια του Εθνικού Κήπου με απρόβλεπτες συνέπειες τόσο για τους διαδηλωτές όσο και για τους στρατιώτες.

«Μέχρι σήμερα δεν είχαμε ποτέ το παραμικρό πρόβλημα» σχολίασαν σχετικά αξιωματικοί του Γ.Ε.Σ. και της ΕΛ.ΑΣ. όταν ρωτήθηκαν σχετικά από το diktionews.gr. «Παρά ταύτα» συμπλήρωσαν «η κατάσταση είναι τέτοια που δεν μπορούμε ποτέ να εφησυχάζουμε».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φόβοι των ιθυνόντων της αστυνομίας και του στρατού εδράζονται και στην πληροφορία ότι μπορεί το όποιο "χτύπημα" στο στρατόπεδο της Προεδρικής Φρουράς να πραγματοποιηθεί για να αμφισβητηθεί με ηχηρό τρόπο, για μιαν ακόμη φορά, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας!

Έτσι η περίμετρος του στρατοπέδου φυλάσσεται διακριτικά αλλά ουσιαστικά από αστυνομικούς και κυρίως από την πλευρά του Εθνικού Κήπου. Παράλληλα υπάρχει μία μικρή αύξηση των μέτρων και εντός του στρατοπέδου αλλά χωρίς να δοθεί ιδιαίτερη έμφαση ώστε να μην αναστατωθούν οι στρατιώτες.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!