tromaktiko: Οι τελευταίοι των Πασοκτζήδων

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Οι τελευταίοι των Πασοκτζήδων



Ο καταποντισμός του ΠΑΣΟΚ θα αναδείξει για τελευταία φορά τα γνήσια μέλη και στελέχη του που θα παραμείνουν πιστά, θα προπαγανδίσουν και θα ξαναψηφίσουν ΠΑΣΟΚ... κόβοντας φλέβες γι’ αυτό και τον όποιο αρχηγό του.

Είναι μια χρυσή ευκαιρία λοιπόν να τους εντοπίσουμε και να δούμε από κοντά τους αξιοπερίεργους αυτούς ανθρώπους γιατί δεν μπορεί παρά να είναι όλος αυτός ο συρφετός των ωφελημένων, των κονομημένων και των ευνοημένων όλα αυτά τα χρόνια, που μας έκατσαν στο σβέρκο. Είναι δηλαδή ο πράσινος προκλητικός αφρός.

Οι άλλοι φουκαράδες οπαδοί απλώς ντρέπονται που συνέβαλαν προ διετίας να φέρουν με την ψήφο τους την καταστροφική αυτή επιλογή των πράσινων συνδικαλιστών και αναλογίζονται αν το λάθος τους αρχίζει από την εποχή που πρωτόβγαλαν το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία.

Να δούμε λοιπόν αυτούς που ντερλίκωσαν και έφαγαν το καταπέτασμα και ζημίωσαν με πράξεις ή παραλήψεις τους το δημόσιο συμφέρον με ποιο θράσος θα αντιμετωπίσουν τους πειναλέους οπαδούς και τους άλλους συμπολίτες τους που τους έφεραν σ’ αυτή την οικτρή κατάσταση.

Το ίδιο ισχύει και για τους οπαδούς της ΝΔ που και αυτοί προδόθηκαν και έχουν τα ίδια ακριβώς προβλήματα.

Έχει ο καιρός γυρίσματα.
Αναγνώστης

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!