tromaktiko: Αναγνώστης - μόνιμος κάτοικος στην Ελαφόνησο καταγγέλλει την μη αξιοποίηση του νέου Ιατρείου

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Αναγνώστης - μόνιμος κάτοικος στην Ελαφόνησο καταγγέλλει την μη αξιοποίηση του νέου Ιατρείου



Στις 27 Αυγούστου 2011 στο νησί της Ελαφονήσου έγιναν τα εγκαίνια του νέου Ιατρείου Τηλεϊατρικών υπηρεσιών παρουσία των αρχών του τόπου και επισκεπτών.Παρουσιάστηκε το παραπάνω σύστημα, έγινε και επιτυχής δοκιμαστική σύνδεση με τον Οίκο Ναύτου, βγήκαν και οι απαραίτητες φωτογραφίες και ανακοινώσεις και όλα καλά, το σύστημα λειτούργησε με επιτυχία για κάποιο χρονικό διάστημα, μετά τίποτε.

Σήμερα 6 μήνες μετά τα εγκαίνια, σαν μόνιμοι κάτοικοι του τόπου αυτού, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι καμιά από τις παραπάνω υπηρεσίες δεν λειτουργεί, τα μηχανήματα κάθονται και οι παροχές που υποτίθεται θα προσέφεραν είναι άχρηστες καθώς και οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες που αναμενόταν να έδιναν λύσεις στα προβλήματα των κατοίκων είναι άπιαστα όνειρα.

Αλήθεια τι κάνουν οι προύχοντες του νησιού για τους περίπου 700 κατοίκους, τι ενέργειες έχει κάνει ο Δήμαρχος, τι ενέργειες έχει κάνει το Δημοτικό συμβούλιο, πόσες ανακοινώσεις έχουν βγάλει για το θέμα αυτό, σε πόσα υπουργεία έχουν τρέξει, τι απαντήσεις έχουν πάρει, κανείς μας δεν ξέρει τίποτε!

Αλήθεια κύριοι, Δήμαρχε και λοιποί το Λαφονήσι δεν είναι μόνον για τον μήνα Αύγουστο, αλλά βρίσκεται εκεί στο ίδιο σημείο όλο τον χρόνο, και εμείς σαν δημότες ζούμε πάνω σε αυτό κάθε μέρα και κάθε νύχτα, και απαιτούμε οι υπηρεσίες που έχουν πληρωθεί και έχουν ανακοινωθεί ότι θα λειτουργούν να λειτουργούν,  και όχι τα μηχανήματα των χιλιάδων ευρώ να κάθονται άχρηστα και χωρίς να υπάρχουν άνθρωποι να τα χειριστούν.

Επιτέλους κάντε κάτι και φροντίστε τους ανθρώπους του τόπου σας, τουλάχιστον αυτούς που σας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!