tromaktiko: Γιάννης Δημαράς: "Παρέδωσαν τη χώρα και το λαό στους κατακτητές. Καταπατούν Ανθρώπινα Δικαιώματα"

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Γιάννης Δημαράς: "Παρέδωσαν τη χώρα και το λαό στους κατακτητές. Καταπατούν Ανθρώπινα Δικαιώματα"



από το Γραφείο Τύπου
Οι πολιτικοί αρχηγοί της κυβερνητικής αντισυνταγματικής πλειοψηφίας, ασελγώντας στη Δημοκρατία παρέδωσαν τη χώρα και το λαό στους κατακτητές.

Για ακόμη μια φορά ο ελληνικός λαός παρακολουθεί τη σφαγή του από τα ΜΜΕ και τις «διαρροές» καθώς κανείς δε γνωρίζει επισήμως ποια είναι η συμφωνία και με ποιους όρους. Η κυβέρνηση αρνείται να ενημερώσει το λαό, και το Ελληνικό κοινοβούλιο.

Πουθενά σε όσα σενάρια έχουν δει το φως της δημοσιότητας για τα νέα επαχθέστερα μέτρα, δεν υπάρχει αναφορά, για κοινωνικό κράτος, προστασία των αδυνάτων, προστασία του Ελληνικού Λαού.

Εν κρύπτω συνωμοτούν ενάντια στο λαό και την πατρίδα, οι κυβερνώντες, και αποφασίζουν την εξόντωση δια της πείνας, της εξαθλίωσης, της ανέχειας και της απαλλοτρίωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Ο ελληνικός λαός τούτες τις δύσκολες ώρες πρέπει να υψώσει το ανάστημά του και να απαντήσει μ’ ένα βροντερό ΟΧΙ στην παράδοση της χώρας στους τοκογλύφους.

Είναι επιτακτική ανάγκη η άμεση προκήρυξη εκλογών ώστε να αποφασίσει ο ΛΑΟΣ για το μέλλον του.

Η λύση είναι στα χέρια του Λαού. Με τη μαζική συμμετοχή σε κινητοποιήσεις θα μπορέσει να ανατρέψει τους εχθρούς του Έθνους που έχουν κάνει αρχηγείο τους το Μέγαρο Μαξίμου.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!