tromaktiko: Kερδοφόρα η πτηνοτροφία, 14.000 ευρώ το έτος καθαρό κέρδος

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Kερδοφόρα η πτηνοτροφία, 14.000 ευρώ το έτος καθαρό κέρδος



Στα 14.000 ευρώ ετσίως εκτιμάται από τους ειδικούς το καθαρό κέρδος που μπορεί να αποκομίζει ο παραγωγός...
κατασκευάζοντας μια μικρή κλειστή πτηνοτροφική μονάδα έκτασης περίπου 350 τ.μ. Το εισόδημα αυτό προφανώς και είναι πολλαπλάσιο απο οποιασδήποτε πλέον υπαλληλικής σχέσης ειδικά όπως τείνει να διαμορφωθεί πλέον με την πολιτκή και οικονομική συγκυρία.

Δεν είναι καθόλου δύσκολο ούτε ιδιαιτέρως ακριβό, να βρεί κανείς στην ύπαιθρο για αγορά ή ενοικίαση έναν κλειστό χώρο που να προσφέρει στοιχειοδώς ρεύμα και νερό. Ως εγκατάσταση πρέπει να τοποθετηθεί το υπόστρωμα που μπορεί να αποτελείται και να ανανεώνεται απο άχυρο και ροκανίδι. Πλαστικές ή ξύλινες κατασκευές για τροφή και για διαχωριστικά και είμαστε έτοιμοι!

Η διατροφή των νεοσσών για την καλύτερη ανάτπυξή τους πρέπει να περιορίζεται σε σιτηρά καλαμπόκι κατα το δυνατόν αγνότερα τα οποία μπορείτε να προμηθεύστε σε εξαιρετικά χαμηλες τιμές απο τους πλησιέστερους αγρότες ή αν έχετε την όρεξη να τα καλλιεργήσετε μόνοι σας σε μικρή κλίμακα για να καλύψετε τις ανάγκες του πτηνοτροφείόυ σας. Ακόμη ο ειδικός με τον οποίο θα αποκτήσετε μια τακτική σχέση θα σας προτείνει καποιες επιπλέον το δυνατόν ακίνδυνες βιταμίνες και φάρμακα ωστέ απο τη μία τα κοτοπουλά σας να είναι ανθεκτικά και απο την άλλη υγιεινά για τον καταναλωτή!

Υπάρχουν πολλές μεσαίες και μεγάλες μονάδες εκτροφής και εμπορίας που θα βλέπαν πολύ θετικά την σύναψη συμβολαικής εκτροφής κοτόπουλων που μπορούν να σας τα δίνουν μόλις γεννιούνται ή να τα βάζετε μόνοι σας. Πέρα απο τα κοτόπουλα μπορείτε με κάθε τρόπο να εμπορεύεστε και τα εκατοντάδες αυγά που θα μαζεύετε!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!