tromaktiko: Σουφλιάς σε Καραμανλή το 2009: «Κώστα, μας έχουν δρομολογημένους…»

Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Σουφλιάς σε Καραμανλή το 2009: «Κώστα, μας έχουν δρομολογημένους…»



Ας γράψουμε μερικά ακόμη από τα όσα ειπώθηκαν στην προχθεσινή συνάντηση του Καραμανλή με τους παλαιούς ΟΝΝΕΔίτες.Κάποια στιγμή και ενώ οι γραβάτες είχαν λυθεί και τα πουκάμισα χαλαρώσει , ο πρώην πρωθυπουργός απέδωσε δίκιο στον Γιώργο Σουφλιά για την επιμονή του να διεξαχθούν οι εθνικές εκλογές μαζί με τις Ευρωεκλογές, τον Ιούνιο του 2009.

«Πρόεδρε , δίνω εντολή σε υπάλληλο του υπουργείου μου και εκείνος αρνείται να την εκτελέσει. Παρ’ το απόφαση. Μας έχουν δρομολογήσει γι΄ αυτό και πρέπει να στήσεις διπλές κάλπες» είχε πει στον Καραμανλή στις αρχές του 2009.

Ο Καραμανλής όμως ενώ το σκεφτόταν σοβαρά , τελικά το απέρριψε για τον εξής λόγο, όπως ανέφερε στους συνομιλητές του: « Ήθελα να στήσω διπλές κάλπες αλλά ο Γιάννης (σσ Παπαθανασίου) λόγω της διεθνούς κρίσης δεν είχε καταφέρει στις αρχές του 2009 να εξασφαλίσει τα δάνεια από τις δημοπρασίες των ομολόγων. Δεν μπορούσα να πω ότι πάω σε εκλογές όταν είχα μπροστά μου τις δημοπρασίες του Μαρτίου και του Απριλίου.

Θυμάστε τι γινόταν τότε που έβγαιναν όλες οι χώρες στις δημοπρασίες και εμείς παλεύαμε να κρατηθούμε μέσα σε αυτές. Τουλάχιστον καταφέραμε και να δανειστούμε χαμηλά και να σώσουμε την πατρίδα» τόνισε στους συνομιλητές του.
armageddon-news.blogspot.com
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!