tromaktiko: Κάγκελα … παντού!

Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Κάγκελα … παντού!



Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
Παρασκευή 23 Μαρτίου ώρα 22:00' περνώ την πλατεία Συντάγματος όπου διαπιστώνω ότι τα κάγκελα που έχουν κλείσει την πλατεία προεκτείνονται... κατά μήκος της Πανεπιστημίου σχεδόν ως το ύψος των Προπυλαίων! Τα συνεργεία εργάζονται πυρετωδώς ενώ στις γωνίες των κάθετων στενών σουλατσάρουν κάτι περίεργοι τύποι οι οποίοι ... προφανώς σχεδιάζουν την επιχειρησιακή τους ετοιμότητα για την ημέρα της παρέλασης!

Πρωτόγνωρες καταστάσεις για όλους μας αφού το “Καθεστώς” είναι αποφασισμένο να κόψει όπως λένε το "τσαμπουκά" του Ελληνικού λαού ο οποίος έχει την ανάγκη να διαμαρτυρηθεί ενάντια σε όλους αυτούς που τον εξαπάτησαν και τον οδηγούν μέρα με την μέρα στην αβεβαιότητα και στην εξαθλίωση!

Με περίσσιο θράσος όλα αυτά τα πολιτικά ξόανα δοκιμάζουν τις αντοχές και την υπομονή μας θέλοντας προφανώς να δείξουν στα έξωθεν αφεντικά τους ότι ελέγχουν την κατάσταση και η προδοσία και το ξεπούλημα της πατρίδας μας θα ολοκληρωθεί υπέρ τους και εις βάρος όλου του λαού μας!
Κάγκελα παντού λοιπόν με απειλές για ελέγχους για συλλήψεις και υπονοούμενα για δήθεν οργανωμένες ομάδες οι οποίες θα δημιουργήσουν επεισόδια για να αμαυρώσουν την επέτειο που θέλουν να παραστούν οι εκπρόσωποι της χουντοδημοκρατίας τους!

Φοβούνται και τρέμουν το λαό και δεν είναι απίθανο να στήσουν προβοκάτσιες με τους “γνωστούς” κουκουλοφόρους και παρακρατικούς τύπους που χρησιμοποιούν εδώ και χρόνια για να διαλύουν με την βία και τα χημικά τις μεγάλες διαδηλώσεις και πορείες!

Η αίσθηση μου είναι ότι ίσως προκληθούν επεισόδια με απώτερο σκοπό την αναβολή της δήθεν απόφασης τους για εκλογές με την αιτιολογία ότι η κοινωνία βρίσκεται σε αναβρασμό και χρειάζεται χρόνος για να εξομαλυνθεί η κατάσταση οπότε θα επιμηκύνουν την θητεία του αχυράνθρωπου που διόρισαν για να υπηρετήσει τα συμφέροντα των τραπεζιτών και των τοκογλύφων!

Χρέος λοιπόν όλων μας είναι να παραβρεθούμε την Κυριακή στις παρελάσεις που θα γίνουν σε όλη την Ελλάδα τιμώντας αυτούς που ξεκίνησαν πριν 191 χρόνια τους αγώνες τους για την Ελευθερία της πατρίδας μας και εις μνήμη αυτών και μόνο έχουμε την ιερή υποχρέωση να βροντοφωνάξουμε σε όλους αυτούς τους ξεπουλημένους (υψώνοντας και τις παλάμες με ανοικτά τα δάκτυλα) «Κλέφτες – κλέφτες» και «Ψωμί παιδεία Ελευθερία – η χούντα δεν τελείωσε το 73»

Φυσικά όποτε τολμήσουν να κάνουν εκλογές πρέπει να τους στείλουμε όλους εκεί που τους αξίζει δηλ. στα σπίτια τους και πολλούς εξ αυτών στην φυλακή!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!