tromaktiko: Όχι!... κύριε γραμματέα!

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Όχι!... κύριε γραμματέα!



Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
Η είδηση …
Απίστευτη απάντηση στην τηλεοπτική εκπομπή του Γιώργου Αυτιά όταν η συμπαρουσιάστρια του δημοσιογράφου ρώτησε τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών...
«πως θα πληρώσω τα χαράτσια αν δεν έχω;» η απάντηση ήταν κυριολεκτικά αποστομωτική και πρακτικότατη: «Από τους ανθρώπους γύρω μας......».

Ο σχολιασμός …

Οι θρασείς και οι ξεδιάντροποι έχουν ξεπεράσει πλέον όλα τα όρια της απαξίωσης τους απέναντι μας.
Μετά τα βαριά πολιτικά “παχύδερμα” που κατά καιρούς μας λοιδορούν, μας εκβιάζουν, μας τρομοκρατούν και γενικά μας κοροϊδεύουν τον τελευταίο καιρό πέρασαν την γραμμή και την χυδαιότητα του φαίνεσθαι τους και στα διάφορα “τσουτσέκια” που τους υπηρετούν στις μικρότερες βαθμίδες της χουντοδημοκρατίας τους.

Η απάντηση του παραπάνω κυρίου δείχνει το πως σκέφτονται όλα τα τρωκτικά της εξουσίας τα οποία όπως είναι γνωστό πολλές φορές για να αποφύγουν τον έλεγχο και το πόθεν έσχες μεταβίβαζαν τα κλεψιμαίκα τους σε συγγενείς και σε γνωστούς.

Όχι κύριε γραμματέα δεν έχουμε ανθρώπους γύρω μας για να μας δανείσουν να πληρώσουμε τα εκβιαστικά χαράτσια σας μια και οι περισσότεροι από αυτούς που είναι γύρω μας βρίσκονται στην ίδια ή και σε χειρότερη θέση από εμάς.

Όχι κύριε δεν πρέπει να δανειστούμε αλλά πρέπει να σας γράψουμε στα παλαιότερα των υποδημάτων μας (για να μη πω κάπου αλλού) απαιτώντας από εσάς προσωπικά μια και έχετε και “υπεύθυνη” θέση να μας αποκαλύψετε ποιοι έχουν τα 600 δις στην Ελβετία, πόσοι εξ αυτών είναι ή ήταν πολιτικοί καθώς πόσοι είναι ή διετέλεσαν κρατικοί λειτουργοί τα τελευταία 30 χρόνια.

Κύριε Γενικέ κάντε την δουλειά σας σωστά, και πάψτε να προτείνετε εξοργιστικές λύσεις που σας βάζουν, αν όχι στο κάδρο των ενόχων, σίγουρα στο κάδρο των συνενόχων για συγκάλυψη κλεφτών και εγκληματιών εις βάρος της πατρίδας και του λαού μας.

Να είστε λοιπόν σίγουρος ότι η παραπάνω “απαράδεκτη” πρόταση σας καταγράφτηκε στο μυαλό όλων μας, και την κατάλληλη στιγμή θα σας ζητηθούν οι ευθύνες που σας αναλογούν!!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!