tromaktiko: ΑΠΟΕΛίστικη κατάθεση ψυχής για την Ελλάδα!

Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

ΑΠΟΕΛίστικη κατάθεση ψυχής για την Ελλάδα!



Ο ΑΠΟΕΛ δεν είναι ένα απλό αθλητικό σωματείο, οι εθνικές ιδέες και τα ιδανικά που μεταλαμπαδεύει από...
γενιά σε γενιά ΑΠΟΕΛΙΣΤΩΝ, πηγάζουν από την Ελληνικότατη του καταγωγή καθώς και την Ελληνική τους περηφάνια που αντλεί από την διαχρονική συνεισφορά τους στους Εθνικούς αγώνες.

Το κράμα των αρχών και των ιδεών του που πρεσβεύει το γνησιότερο Ελληνικό σωματείο ανα το πανελλήνιο δεν θα μπορούσε να αφήσει τον κόσμο του ανενεργό μπροστά στην όποια Εθνική πρόκληση που αντιμετωπίζει το έθνος. Το μόνο σταθερό σε αυτό το σωματείο δεν είναι τίποτε άλλο παρά την πύρινη του αγάπη προς την πατρίδα και την βεβαιότητα ότι όπως εθνικά σωστά έπραξε στο παρελθόν θα το ξαναπράξει οποτεδήποτε χρειαστεί. Ο περήφανος ΑΠΟΕΛίστικος κόσμος είναι αυτός που μπροστάρης στα κύματα συμπαράστασης προς την μάνα του, όχι μόνο έκανε εράνους για στήριξη των πυρόπληκτων όταν οι πρακτορίσκοι έκαιγαν την Ελλάδα μας, αλλά μάζεψε ένα αεροπλάνο εθελοντών έτοιμο για μετάβαση στην Ελλάδα όταν θα τους καλούσαν για καταθέσουν εμπράκτως την βοήθεια τους στις πυρόπληκτες περιοχές. Ο γνήσιος κόσμος του ΑΠΟΕΛ είναι αυτός που πρώτος που αντιστάθηκε στην οπαδική κομματικοποίηση που εντέχνως διάφοροι προσπάθησαν να επιβάλλουν και είναι αυτός που περίτρανα πρόταξε τα στήθη του στους ξένους και τους εντολοδόχους τους παρά τις αφόρητες πιέσεις που δέχθηκε, έναντι του σχεδίου τουρκοποίησης της Κύπρου εν ονόματι ανάν.

 Οι ΑΠΟΕΛίστες είναι αυτοί που ζωντανεύουν το γαλανόλευκο χρώμα στις εθνικές επετείους με την συμμετοχή τους στις ετήσιες παρελάσεις, είναι αυτοί που παρίστανται σαν οργανωμένα σύνολα σε αντικατοχικές πορείες, εθνικές εκδηλώσεις και καταθέτουν στεφάνια στα εθνικά μνημόσυνα.

Ο ΑΠΟΕΛίστας είναι εκείνος που δεν διστάζει ούτε υπό το άγρυπνο βλέμμα των καθεστωτικών μηχανισμών να εκφράζεται και να δρα πεισμώνοντας ακόμη περισσότερο από τις διώξεις που υφίσταται. Οι Πορτοκαλοί δεν θυσιάζουν τις ιδέες τους για κανένα, δεν ξεχνούν τους ήρωες τους και τις χαμένες πατρίδες του έθνους και όποτε δοθεί η ευκαιρία επαναφέρουν τις αλύτρωτες πατρίδες στο προσκήνιο. Του σωματείου αυτού οι οπαδοί εγκαινίασαν μαζικές εκδρομές διακοπών ΜΟΝΟ στην Ελλάδα για κάθε τους έξοδο ως μέτρο τόνωσης της Ελλαδικής οικονομίας.

Οι ΑΠΟΕΛιστες είναι οι μόνοι Έλληνες εκτός Ελλαδικών συνόρων που παρίστανται σαν οργανωμένα σύνολα στην μητρόπολη με εκδρομές για να δουν την αγαπημένη του έθνους ομάδα. Η ιστορία του ΑΠΟΕΛ είναι ο καθρέφτης δράσης του μέλλοντος, δεν γίνεται αλλιώς γιατί ο ΑΠΟΕΛ είναι ιδέα και οι ιδέες δεν ξεφτίζουν, η ιστορία του καρπώνεται στην συνείδηση του κόσμου του και γιαυτό και εξασφαλίζει την διαχρονικότητα της η ιδέα του ΑΠΟΕΛΙΣΜΟΥ. Η Ελλάδα και ο ΑΠΟΕΛ είναι τα κύρια συστατικά της ιδέας αυτής που θα δονεί τους γαλανόλευκους ουρανούς της νήσου όντας ο κόσμος λείψει. Αυτός ο περήφανος κόσμος δεν θα μπορούσε να μείνει απαθής μπροστά στην επίθεση της Νέας Τάξης πραγμάτων που δέχεται ο μητροπολιτικός ελληνισμός και το έθνος. Όλοι νιώθουμε μέσα μας το γαλανόλευκο μας χτύπο να εκπέμπει θλίψη και αγανάκτηση για τα τεκταινόμενα στην χώρα που έδωσε χαρακτήρα σε ένα ολόκληρο πλανήτη. ΑΠΟΕΛίστικη λοιπόν αλληλεγγύη στον υπό κατοχή μητροπολιτικό ελληνισμό για να καταφέρει το έθνος και οι συμπατριώτες μας να αντέξουν και να επανέλθουμε σαν Ελληνισμός δριμύτεροι και να επανακτήσουμε την χαμένη μας εθνική αξιοπρέπεια και ανεξαρτησία. Μαζική συμμετοχή λοιπόν από όλους σε μια άνευ ιστορικού προηγουμένου παρουσία στις εκδηλώσεις στήριξης για την ΕΛΛΑΔΑ μας.

Ο παλμός μας να δώσει θάρρος και δύναμη στα αποικιοκρατούμενα αδέρφια μας, αυτή την ώρα η ψυχή μας παράγει αλληλεγγύη και όχι ελεημοσύνη. Η συλλογή και αποστολή τροφίμων και ρούχων στην μητρόπολη είναι μόνο η αρχή, στην νήσο των ηρωών οι ΈΛΛΗΝΕΣ δηλώνουν παρόν!
Κυριακή 4 Mαρτίου και ωρα 16:00 – 19:00 στο οικημα του  ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ στην Λευκωσία διεξάγεται εκστρατεία συλλογης τροφιμων και ρουχισμου για αποστολη τους στην Μητροπολη. Την Κυριακή δεν καταθετουμε υλικα αγαθά αλλα μερος της ψυχης μας για να δωσει κουράγιο στην Ελλάδα μας.

au-79.net
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!