tromaktiko: Λ.Αυγενάκης: Η εξαίρεση των Αστυνομικών από την χορήγηση εκλογικού επιδόματος πρέπει να επανεξεταστεί

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Λ.Αυγενάκης: Η εξαίρεση των Αστυνομικών από την χορήγηση εκλογικού επιδόματος πρέπει να επανεξεταστεί



Με κοινοβουλευτική του παρέμβαση προς τους Υπουργούς Εσωτερικών και Οικονομικών, ο Βουλευτής Ηρακλείου της Δημοκρατικής Συμμαχίας Λευτέρης Αυγενάκης ζητά να επανεξεταστεί... η εξαίρεση των Αστυνομικών Υπαλλήλων από την χορήγηση εκλογικού επιδόματος.

Ο κ. Αυγενάκης ανέφερε στους αρμόδιους Υπουργούς την ανακοίνωση της ΠΟΑΣΥ, όπου καταδεικνύονται τα δίκαια αιτήματα των Αστυνομικών Υπαλλήλων, οι οποίοι επιφορτίζονται με την διασφάλιση της ομαλότητας κατά την προεκλογική περίοδο και κατά την διεξαγωγή των εκλογών. Ιδιαίτερα σήμερα, που δυστυχώς ερχόμαστε συχνά αντιμέτωποι με κοινωνικές αναταραχές, οι Αστυνομικοί με κίνδυνο της ίδιας τους της ζωής, αλλά και με υπερωριακή εργασία, θα κληθούν να τηρήσουν την τάξη και να διασφαλίσουν για όλους εμάς μία έννομη προεκλογική περίοδο και εκλογική διαδικασία.

Οι περικοπές εξαιτίας της δυσχερούς οικονομικής κατάστασης δεν θα πρέπει να δημιουργούν κοινωνικές ανισότητες, ιδιαίτερα όταν ο εν λόγω κλάδος – όπως φυσικά και όλοι οι έλληνες πολίτες – έχει υποστεί σημαντικές μισθολογικές μειώσεις.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!