tromaktiko: Feng Shui για πλούτο και αφθονία! Πως θα φέρετε χρήματα στο σπίτι σας!

Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Feng Shui για πλούτο και αφθονία! Πως θα φέρετε χρήματα στο σπίτι σας!



Οι Feng Shui πρακτικές είναι γνωστές για την προσέλκυση ευημερίας και περισσότερων χρημάτων στις τσέπες μας! Το Feng Shui δεν σας φέρνει τον πλούτο αν δεν αγωνιστείτε για αυτό, αλλά σας δίνει την...
αναγκαία υποστήριξη για να αναζητήστε τον πλούτο και την οικονομική σας εξασφάλιση. Σας βοηθά να δημιουργήστε το κατάλληλο περιβάλλον, στο σπίτι και στο γραφείο, για να προσελκύστε τις Feng Shui ενέργειες του πλούτου!

Βρείτε το νοτιοανατολικό μέρος του σπιτιού σας.

Το πρώτο πράγμα που χρειάζεστε είναι μια πυξίδα που θα βάλετε στο κέντρο του σπιτιού σας (αλλά και στο κέντρο κάθε δωματίου στη συνέχεια), ώστε να βρείτε με ακρίβεια το νοτιοανατολικό μέρος. Σύμφωνα με το αυθεντικό παραδοσιακό Feng Shui, από αυτό το νοτιοανατολικό κομμάτι εξαρτάται η ροή των χρημάτων στην τσέπη σας καθώς και η πίστη σας στην ιδέα να δημιουργείτε χρήματα.

Βρήκατε λοιπόν το νοτιοανατολικό μέρος του σπιτιού αλλά και κάθε δωματίου. Αρχίστε αμέσως να το καθαρίζετε από τη βρομιά και την αταξία που πιθανόν να υπάρχει εκεί. Όσο κι αν σας φαίνεται περίεργο, η σκόνη, τα σκουπίδια, η μούχλα και γενικά η ακαταστασία εμποδίζουν τη θετική ενέργεια να πλησιάσει στο μέρος αυτό και να ενεργοποιήσει την ελεύθερη ροή χρημάτων. Μήπως υπάρχει εκεί κάτι ραγισμένο, σπασμένο ή «πεθαμένο»; Αντικαταστήστε αμέσως το ραγισμένο ή σπασμένο αντικείμενο και πετάξτε μακριά το «πεθαμένο» (π.χ. μαραμένα λουλούδια), ακόμη κι αν σας θυμίζει κάτι καλό. Όλα αυτά δημιουργούν μόνο στάσιμη ενέργεια.

Χρώματα.

Κυρίως το πράσινο αλλά και το κόκκινο και το μοβ ενδείκνυνται για την περιοχή αυτή. Είτε για τους τοίχους είτε για τα αντικείμενα που βρίσκονται εκεί, είτε για το χρώμα του πορτοφολιού σας! Φροντίστε λοιπόν να επιλέξετε είδη με αυτά χρώματα για τη συγκεκριμένη περιοχή.

Αντικείμενα - Σύμβολα.

Ερχόμαστε τώρα στους ενισχυτές-αντικείμενα που τοποθετώντας τα νοτιανατολικά στο σπίτι και σε κάθε δωμάτιο η οικονομική σας κατάσταση θα βελτιώνεται διαρκώς.

1) Ο γυρίνος με το νόμισμα στο στόμα. Πρέπει να έχει την πλάτη του πάντα στραμμένη στην είσοδο, έτσι ώστε τα λεφτά που «φτύνει» να πέφτουν μέσα στο σπίτι.

2) Νομίσματα. Ένα μπολ με κέρματα παλιά ή καινούρια, ελληνικά ή ξένα. Επίσης, 6 ή 8 νομίσματα (κατά προτίμηση κινέζικα) περασμένα σε κόκκινη κλωστή, κρεμασμένα στον τοίχο που βρίσκεται νοτιοανατολικά. Ψεύτικα νομίσματα έχουν εξίσου θετικό αποτέλεσμα.

3) Ενυδρείο ή απλώς μια γυάλα με ψάρια.

4) Ένα δρακόψαρο που στέκεται πάνω σε νομίσματα.

5) Ενα δέντρο πλούτου, που έχει στα κλαδιά του αβεντουρίνη (χαλαζίας).

Τα ίδια αντικείμενα μπορείτε να τα τοποθετήσετε νοτιανατολικά του γραφείου σας (πάνω στο έπιπλο), ακόμη και του κομοδίνου σας.

Πορτοφόλι.

Τέλος, στο πορτοφόλι σας (και στην τσάντα τους οι κυρίες) θα πρέπει να κάνετε πρώτα μια εκκαθάριση των περιττών μικροαντικειμένων. Τα χαρτονομίσματα δεν πρέπει να είναι τσαλακωμένα, δεν πρέπει να υπάρχουν άχρηστα χαρτιά στο πορτοφόλι και τα κέρματα δεν πρέπει να είναι πολλά. Τρία κινέζικα νομίσματα περασμένα σε κλωστή φροντίζουν ώστε το πορτοφόλι σας να είναι πάντα γεμάτο λεφτά.

Ο γυρίνος με το νόμισμα στο στόμα.

Αξίζει να αναφέρουμε κάποια στοιχεία για το δημοφιλές αυτό στοιχείο του feng sui που βοηθάει στην προσέλκυση καλής τύχης και πλούτου. Ο βάτραχος με τα χρήματα αναφέρεται επίσης ως βάτραχος με τα τρία πόδια ή “ChanChu” στα κινέζικα και είναι ένα πανέμορφο μυθικό δημιούργημα. Πιστεύεται πως ο βάτραχος με τα τρία πόδια εμφανιζόταν σε κάθε πανσέληνο κοντά στα σπίτια. Το σπίτι που ήταν τυχερό, που το επισκεπτόταν ο βάτραχος θα λάμβανε καλά νέα για την ενίσχυση του πλούτου ή θα αποκτούσε χρήματα!

Ο βάτραχος παρουσιάζεται να κάθεται σε ένα κρεβάτι με θησαυρούς. Κατασκευάζεται από κέρματα, ράβδους χρυσού και πολύτιμα κοσμήματα. Φέρει επίσης ένα κέρμα στο στόμα του. Αυτός είναι ο λόγος που ο βάτραχος με τα τρία πόδια βρίσκεται κοντά σε ταμεία, στα γραφεία διαχειριστών, σε δεξιώσεις και σε πάρα πολλά σπίτια!

Και μην ξεχνάτε ότι όποια χρήματα και αν έρθουν στο σπίτι μας θα έρθουν από την κεντρική μας πόρτα, για αυτό φροντίστε η πόρτα σας να λειτουργεί τέλεια, να μην τρίζει και να ανοίγει άνετα χωρίς να φρακάρει σε εμπόδια!


     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!