tromaktiko: Δέσμευση ΑΦΜ πολυτεχνείου από το Δήμο Ζωγράφου

Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Δέσμευση ΑΦΜ πολυτεχνείου από το Δήμο Ζωγράφου



Προ δύο ωρών περίπου δημοσιεύτηκε μια ψευδέστατη είδηση στο gr.yahoo.com και στο in.gr. Η είδηση λέει ότι ο Δήμος Ζωγράφου... δέσμευσε το ΑΦΜ του Πολυτεχνείου, δηλαδή ότι μπλόκαραν» οι λογαριασμοί του Ε.Μ.Πολυτεχνείου εξ αιτίας μιας διένεξης με το δήμο Ζωγράφου και το ίδρυμα δεν μπορεί να απορροφήσει την επιχορήγηση που κατατέθηκε τη Μεγάλη Τρίτη στο λογαριασμό του από το υπουργείο Παιδείας, αφού πλέον τα ιδρύματα χρηματοδοτούνται ανά μήνα. Οι πρυτανικές αρχές, συνεχίζει η ανάρτηση, το διαπίστωσαν αυτό όταν η εφορία δεν χορήγησε στο ίδρυμα φορολογική ενημερότητα. Ως εκ τούτου το ΕΜΠ δεν μπορεί να απορροφήσει ούτε ένα ευρώ από τα κονδύλια του για να καλύψει τις οικονομικές του υποχρεώσεις.
Στη συνέχεια στην ίδια ανάρτηση αναφέρεται και πάλι ψευδέστατα ότι ο Δήμος Ζωγράφου έχει αυξήσει τα δημοτικά τέλη στο ίδρυμα και το ΕΜΠ βρίσκεται στα δικαστήρια με το Δήμο.

Η τερατολογία συνεχίζεται και στην ανάρτηση ισχυρίζονται ότι το ποσό που οφείλει το ΕΜΠ στο Δήμο Ζωγράφου ανέρχεται μόνο σε 4.800 ¤

Όλα αυτά είναι επιεικώς αθλιότητες και τερατώδη ψεύδη. Διαβάστε λοιπόν την αλήθεια και προκαλώ όποιον θέλει να απευθυνθεί στο Δήμο Ζωγράφου και να κάνει οποιονδήποτε έλεγχο ούτως ώστε να διαπιστώσει του λόγου το αληθές. Όποιον θέλει όσο ψηλά και αν βρίσκεται.

Ο Δήμος Ζωγράφου όχι μόνο δεν αύξησε αλλά μείωσε τα τέλη κατά 3%
Το ΕΜΠ έχει να πληρώσει τέλη στο δήμο μας από το 2006!
Ο Δήμος με σωρεία επιστολών από τον Ιανουάριο έχει ζητήσει τα τέλη από το ΕΜΠ και μάλιστα έχει προτείνει και διακανονισμό
Το ΕΜΠ έχει κωφεύσει σε όλες τις εκκλήσεις γραπτές και προφορικές
Το ποσό που οφείλει το ΕΜΠ στο Δήμο Ζωγράφου δεν είναι 4.800 ¤ αλλά 4.580.000 ¤ (τέσσερα εκατομμύρια πεντακόσιες ογδόντα χιλιάδες ευρώ)!

Ο Δήμος Ζωγράφου εφάρμοσε μόνο το νόμο και μάλιστα πρότεινε διακανονισμό με πρώτη δόση ,πάντα σύμφωνα με το νόμο, το ποσό των 171.000 ¤, ποσό το οποίο το ΕΜΠ αρνήθηκε να καταβάλει.
Είναι απίστευτο, απαράδεκτο και ιδίως στις μέρες μας όπου όλα πρέπει να βγαίνουν στο φως μ να δημοσιεύονται τέτοιες φοβερές ανακρίβειες. Οι μπαταχτσήδες και οι τζάμπα μάγκες πρέπει να μπουν στη θέση τους. Επαναλαμβάνω ότι μια επίσκεψη στο λογιστήριο του Δήμου Ζωγράφου θα σας πείσει σε δευτερόλεπτα για την πραγματική αλήθεια.
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία
Γ. Βούλης
Υπάλληλος Δήμου Ζωγράφου
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!