tromaktiko: Πήγε να πετάξει στη φυλακή ηρωίνη σε ...συσκευασία

Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Πήγε να πετάξει στη φυλακή ηρωίνη σε ...συσκευασία



Αλλά τον μυρίστηκαν οι εξωτερικοί φρουροί και συνελήφθη από αστυνομικούς, που ειδοποιήθηκαν.
Ηρωίνη βάρους 121 γραμμαρίων είχε συσκευάσει κατάλληλα (φωτό) 41χρονος Έλληνας και έκοβε βόλτες έξω από τη Φυλακή της Άμφισσας, για να βρει ευκαιρία να πετάξει τα ναρκωτικά μέσα.

Δυστυχώς γι΄ αυτόν όμως, τον …μυρίστηκαν οι εξωτερικοί φρουροί της Φυλακής, οι οποίοι τον έθεσαν σε διακριτική παρακολούθηση και ειδοποίησαν την Αστυνομία, με αποτέλεσμα να συλληφθεί λίγη ώρα αργότερα από άντρες της Ασφάλειας Άμφισσας.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής 27 Απριλίου. Όπως προέκυψε από την προανάκριση ο 41χρονος προμηθεύτηκε την ηρωίνη στον Πειραιά από αλλοδαπό Αλβανικής καταγωγής αγνώστων στοιχείων ταυτότητας.

Ωστόσο ο 41χρονος δεν αποκάλυψε για ποιον κρατούμενο προοριζόταν η ηρωίνη. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για, αγορά κατοχή και απόπειρα εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών στο σωφρονιστικό κατάστημα, σε βαθμό κακουργήματος.

Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άμφισσας, ο οποίος τον παρέπεμψε στον ανακριτή, στον οποίο πρόκειται να απολογηθεί την Δευτέρα 30 Απριλίου.

Υπενθυμίζεται ότι πριν μία εβδομάδα εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άμφισσας εγκληματική οργάνωση που εισήγαγε ναρκωτικές ουσίες και κινητά τηλέφωνα στο σωφρονιστικό κατάστημα Μαλανδρίνου, «εγκέφαλος» της οποίας ήταν 38χρονος Αλβανός έγκλειστος των φυλακών και συνελήφθησαν 2 σωφρονιστικοί υπάλληλοι.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!