tromaktiko: Έφτιαξαν τους δρόμους, "δημιουργώντας" παγίδες θανάτου στην Αγριά Βόλου [Photos]

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Έφτιαξαν τους δρόμους, "δημιουργώντας" παγίδες θανάτου στην Αγριά Βόλου [Photos]



ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ η αύξηση των ατυχημάτων τα τελευταία 24ωρα - ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΙ οι κάτοικοι με την Π. Ενότητα Μαγνησίας και την πλήρη...
ασυνεννοησία των υπηρεσιών, οι οποίες ενήργησαν υποτίθεται για καλό

Κατά την διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας πραγματοποιήθηκαν, από την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας, παρεμβάσεις συντήρησης και ασφαλτόστρωσης στον παραλιακό δρόμο της Αγριάς, με τον Αντιπεριφερειάρχη Αργύρη Κοπάνα να δηλώνει:

"Συνεχίζουμε τις παρεμβάσεις συντήρησης και ασφαλτόστρωσης σε τμήματα του εθνικού οδικού δικτύου που ήταν κατεστραμμένα, ταλαιπωρούσαν τους διερχόμενους οδηγούς και καθιστούσαν τη ροή και την κυκλοφορία των οχημάτων, προβληματική και επικίνδυνη."

Όντως οι παρεμβάσεις ολοκληρώθηκαν, αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει πως ο δρόμος αυτή την ώρα είναι λιγότερο επικίνδυνος απ΄ ότι ήταν πριν γίνουν αυτές οι παρεμβάσεις, μάλιστα αυτές έχουν γίνει η αιτία να ταλαιπωρούνται πολύ περισσότερο οι οδηγοί.

Η ασφαλτόστρωση φαίνεται πως έγινε χωρίς συγκεκριμένο σχεδιασμό ή τουλάχιστον χωρίς την απαραίτητη επικοινωνία και τον συγχρονισμό μεταξύ των αρμόδιων Υπηρεσιών.

Πέφτοντας η νέα άσφαλτος σηκώθηκε ο δρόμος πιο ψηλά με τις σχάρες των υπονόμων να μένουν σε χαμηλότερο ύψος και αποτέλεσμα να δημιουργούνται λακκούβες - σωστές παγίδες θανάτου για τους διερχόμενους οδηγούς, πολλοί εκ των οποίων τις τελευταίες μέρες έχουν πέσει μέσα σε αυτές.

Οι κάτοικοι της Αγριάς αγανακτισμένοι πλέον ζητούν την άμεση παρέμβαση των αρμόδιων Υπηρεσιών, πριν στα ατυχήματα που ήδη έχουν καταγραφεί προστεθούν και δυστυχήματα.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας, η ανύψωση των σχαρών δεν άπτεται των αρμοδιοτήτων της και γ' αυτό έχουν ζητήσει από την αρμόδια Υπηρεσία την άμεση ανύψωσή τους.

Μήπως όμως κύριοι της Π. Ενότητας Μαγνησίας θα έπρεπε να υπήρχε αυτή η επικοινωνία αλλά και ο κατάλληλος συντονισμός, εξ' αρχής, ώστε η ανύψωση των σχαρών από την αρμόδια Υπηρεσία να πραγματοποιούνταν αμέσως μετά την ολοκλήρωση του έργου;

Δείτε τις εικόνες που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του e-Volos.gr:




e-volos.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!