tromaktiko: Προσφορές έως 80% στα καταστήματα της Αθήνας

Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Προσφορές έως 80% στα καταστήματα της Αθήνας



Προσφορές σε ρούχα, παπούτσια, ηλεκτρικές συσκευές, βιβλία κ.λπ., που φτάνουν μέχρι και 80% κάνουν τα εμπορικά καταστήματα του κέντρου της Αθήνας... σε μία προσπάθεια να ενισχύσουν τις πωλήσεις τους, αλλά και για να φέρουν τους καταναλωτές ξανά στην «καρδιά» της πρωτεύουσας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Εμπορικός Σύλλογος της Αθήνας (ΕΣΑ) κάλεσε τους καταστηματάρχες - μέλη του να προχωρήσουν σε δεκαήμερο ανοιξιάτικων προσφορών από τις 17 έως και τις 26 Μαΐου, στην προσπάθεια που καταβάλλεται για την αναβάθμιση της πρωτεύουσας.

Τα καταστήματα που κάνουν προσφορές είναι στο κέντρο, στο Παγκράτι, την Κυψέλη, το Κολωνάκι, το Μοναστηράκι, την Πλάκα, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, τα Εξάρχεια, στους Αμπελόκηπους, στην αγορά των Πατησίων, Αχαρνών, Αγίου Μελετίου κ.ά.

Πάντως, πέρα από αυτή την πρωτοβουλία που περιορίζεται στο κέντρο της Αθήνας, σημειώνεται ότι πολλές επιχειρήσεις έχουν ξεκινήσει εδώ και μέρες προσφορές και προωθητικές ενέργειες.

Η οικονομική ύφεση και τα μέτρα λιτότητας που έχουν προκαλέσει τη μείωση των διαθέσιμων εισοδημάτων, αλλά και την αύξηση της ανεργίας, έχουν ως αποτέλεσμα τη μεγάλη πτώση του τζίρου στην αγορά.

Οι αλυσίδες λιανικού εμπορίου επιδιώκουν χαμηλώνοντας τις τιμές να δελεάσουν όσους καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν σε αγορές. Οι προσφορές γίνονται στα είδη ένδυσης και υπόδησης, στα ηλεκτρικά, τα ηλεκτρονικά, σε είδη σπιτιού, έπιπλα, σε βιβλία και σε οικιακές συσκευές.

Οι τιμές είναι χαμηλότερες ακόμη και 80% σε πολλές περιπτώσεις. Επιπλέον, εταιρείες χαρίζουν τον ΦΠΑ, διαθέτουν τα προϊόντα τους με άτοκες δόσεις και άλλες ευκολίες πληρωμής.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!