tromaktiko: Ανοικτή επιστολή προς τους βουλευτές και πολιτευτές του δικομματισμού!

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Ανοικτή επιστολή προς τους βουλευτές και πολιτευτές του δικομματισμού!



Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
Καθημερινά βλέπουμε στα βοθρο-κάναλα των μεγαλοκαναλαρχοεργολάβων να... φιλοξενούνται εκπρόσωποι του δικομματισμού οι οποίοι με την αβάντα των δημοσιοκάφρων (άραγε πόσοι από αυτούς είναι στο ημερολόγιο του κ. Τσοχατζόπουλου) προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τους τηλεθεατές για την προοπτική του χάους αν δεν τους εμπιστευτούμε ξανά για να μας σώσουν ... από τα αποτελέσματα των δικών τους λαθών!

Κύριοι βουλευτές και πολιτευτές ξέρω ότι δεν είστε στραβοί ούτε ηλίθιοι απλά επιλέξατε να υπηρετήσετε (πολλοί από εσάς φαντάζομαι με το αζημίωτο) ηγέτες και άτομα τα οποία έστηναν μεθοδευμένα και ύπουλα εδώ και 30 χρόνια το σκηνικό της σημερινής τραγικής μας κατάστασης.
Πάψτε λοιπόν 1ον να κινδυνολογείτε και 2ον να βγάζετε τον εαυτό σας έξω από το κάδρο των ενόχων. (ξέρετε πέρα από τις πολιτικές ευθύνες υπάρχουν και οι κατηγορίες της συνενοχής αλλά και της υπόθαλψης εγκληματιών.)

Ανοίξτε επιτέλους τα μάτια σας και δείτε τι γίνεται γύρω σας και μη θεωρείτε ότι οι Έλληνες θα συνεχίσουν για πολύ να βιώνουν με "αξιοπρέπεια" την δυστυχία και την ανέχεια που τους φέρατε!
Είναι γελοίο αυτό που λέτε δηλ. ότι στις εκλογές της 6ης Μαΐου ο λαός εκτόνωσε την οργή του και τώρα θα πρέπει να γυρίσει στο μαντρί και στις στιβαρές πολιτικές σας αγκάλες! Μην υποτιμάτε άλλο την νοημοσύνη μας μια και η εμμονή σας στα μνημόνια και την εφαρμογή των μέτρων που έχετε υπογράψει για μετά τις εκλογές θα μεγαλώσουν τον αριθμό των ανέργων, θα κλείσουν και άλλες μικροεπιχειρήσεις και καταστήματα, θα εξαθλιώσουν ακόμα περισσότερο τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους, θα διώξουν και άλλους νέους στην ξενιτιά προς αναζήτηση καλύτερης τύχης και τέλος θα οδηγήσουν και άλλους συνανθρώπους μας στην ... αυτοκτονία!

Τελειώνοντας και με αφορμή την εμμονή σας να μιλάτε, να υποτιμάτε και να κατηγορείτε φορείς και πρόσωπα που δεν συμφωνούν με την μνημονιακή σας υποτέλεια καλό θα είναι να θυμηθείτε την φράση του Πλάτωνα που λέει ότι: «Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες, οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα, και οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους!»
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!