tromaktiko: To πρώτο «ραντεβού» του Άκη με την σύζυγο του Βίκυ στον Κορυδαλλό

Σάββατο 5 Μαΐου 2012

To πρώτο «ραντεβού» του Άκη με την σύζυγο του Βίκυ στον Κορυδαλλό



Την Παρασκευή το πρωί πραγματοποιήθηκε τελικά η πρώτη συνάντηση του ζεύγους Τσοχατζόπουλου – Σταμάτη, μετά την προφυλάκιση της συζύγου του πρώην υπουργού.
 Χωρίς χειροπέδες και με εντελώς διαφορετική αμφίεση απ’ ότι την έχουμε συνηθίσει, η Βίκυ Σταμάτη μεταφέρθηκε από τις γυναικείες στις ανδρικές φυλακές όπου την περίμενε ο σύζυγός της, λίγο πριν τις οκτώ το πρωί.

Με αθλητική φόρμα, t-shirt και αθλητικά παπούτσια σε έντονα χρώματα, μόνο τα μαύρα γυαλιά που προφανώς δεν αποχωρίζεται ποτέ παρέπεμπαν στο… αρχοντικό της στυλ.

Η συνάντηση του ζεύγους πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα συνεδριάσεων του συμβουλίου της φυλακής, υπό την επίβλεψη δύο δεσμοφυλάκων, και διήρκεσε λιγότερο από μία ώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα βασικά θέματα συζήτησης ήταν το 5,5 ετών παιδί τους και οι ενέργειες που πρέπει να ακολουθηθούν για να βγει η κυρία Σταμάτη από τη φυλακή.

Μάλιστα, ο Άκης Τσοχατζόπουλος προσπάθησε να πείσει τη γυναίκα του να σταματήσει την απεργία πείνας.

Σύμφωνα με το συνήγορο της κυρίας Σταμάτη, έχει επιδεινωθεί τόσο η ψυχολογική της κατάσταση όσο και η κατάσταση της υγεία της, αφού διανύει την 7η μέρα απεργίας πείνας.

Πάντως, παρότι λέγεται ότι τα χρώματα που φοράμε αντικατοπτρίζουν την ψυχολογική μας κατάσταση, δε φαίνεται να ισχύει κάτι τέτοιο στην περίπτωση της Βίκυς Σταμάτη, όχι σήμερα τουλάχιστον που κινήθηκε σε... κίτρινοπράσινους τόνους.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!