tromaktiko: Χολυγουντιανή... ταινία με "μηδέν" μπάτζετ από την Άρτα! [Video]

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Χολυγουντιανή... ταινία με "μηδέν" μπάτζετ από την Άρτα! [Video]



Με μηδενικό κόστος σε ηθοποιούς, υποδομές, στούντιο κτλ, με μοναδικά του όπλα την κάμερά του, τους φίλους του και το μεράκι του...
Ο Skoumas, κατά κόσμον Γιώργος Παπανικολάου, παρουσιάζει σε κινηματογράφο της Άρτας την πρώτη του ταινία, εμπνευσμένη από το Χόλυγουντ Ο Skoumas ή Γιώργος Παπανικολάου, είναι ένας νέος άνθρωπος που μεγάλωσε και ζει στην Άρτα. Ένας καλλιτέχνης πολυδιάστατος, αφού φωτογραφίζει, γράφει μουσική, φτιάχνει videos, είναι προγραμματιστής και επίσης γράφει διάφορα σενάρια και κείμενα. Ένας καλλιτέχνης που του αρέσει η αλήθεια, η ελευθερία και σαφώς η τέχνη.

Έτσι με μια κάμερα, ένα laptop και τη βοήθεια μερικών φίλων δημιούργησε μια ταινία δράσης μικρού μήκους εξολοκλήρου στην Άρτα. Δίνοντας μέσα από την ταινία αυτή στην πόλη μας μια διαφορετική εικόνα με άρωμα «Hollywood» όπως λέει ο ίδιος, καθώς οι διάλογοι είναι στην αγγλική γλώσσα. Η ταινία λέγεται THE DESIGNER και συμμετέχουν σε αυτήν ερασιτέχνες μεν ηθοποιοί ταλαντούχα δε παιδιά. Ο Νίκος Παύλου, ο Κώστας Μπόβολος , η Νίκα Παπαζώη καθώς και ο ίδιος ο Γιώργος , πραγματικά δίνουν με την ερμηνεία τους τον καλύτερό τους εαυτό. Το σενάριο και το μοντάζ είναι του Skouma.

Δείτε το επίσημο τρέιλερ της ταινίας μικρού μήκους, διάρκειας 32 λεπτών:

 
planet-greece
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!