tromaktiko: Το αστρολογικό κλίμα για τις εκλογές 17 Ιουνίου 2012

Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Το αστρολογικό κλίμα για τις εκλογές 17 Ιουνίου 2012



Στις 17 Ιουνίου 2012 έχουμε βαλσαμική σελήνη στους διδύμους. Βαλσαμική είναι η φάση στην οποία βρίσκεται η σελήνη 3-4 μέρες πριν τη Νέα Σελήνη.
Είναι μια πολύ εσωστρεφής επιρροή με ασθενική κράση, ευάλωτη και αδύναμη. Στην αστρολογία παρομοιάζεται με τη Ζώνη του Λυκόφωτος, λίγο πριν την ανατολή του ήλιου, μια περίοδος περίεργη, μυστηριακή και σαγηνευτική.

Δεδομένου ότι η σελήνη συμβολίζει τις διαθέσεις του λαού και άρα του εκλογικού σώματος, θα μπορούσαμε να πούμε ότι οι Έλληνες την κρίσιμη αυτή Κυριακή δεν θα έχουν τη διάθεση να προσέλθουν στις κάλπες. Κάποιοι κουράστηκαν από τις αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις, κάποιοι άλλοι ενώ ήταν αποφασισμένοι για την ψήφο τους, τελικά τελευταία στιγμή θα βαρεθούν και θα προτιμήσουν την αποχή. Μειωμένη συμμετοχή λοιπόν δείχνει η βαλσαμική σελήνη.

Αλλά και το αποτέλεσμα των εκλογών, όποιο και αν είναι, θα δώσει μια ασθενική κατάσταση, αδύναμη και ευάλωτη. Η κυβέρνηση που θα προκύψει θα είναι τόσο ισχνής κράσης που θα σπάσει με την πρώτη δυσκολία. Θα λέγαμε ότι ο βίος της θα είναι σύντομος και το έργο της ανύπαρκτο. Θυμίζει ένα γεροντάκο άρρωστο, ανήμπορο, που δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του και δεν μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί. Η κυβέρνηση δεν θα μπορεί να ανταπεξέλθει ούτε στις στοιχειώδεις υποχρεώσεις της. Ίσως λοιπόν αυτή να είναι μια κυβέρνηση προσωρινή που απλά θα προετοιμάσει το έδαφος για την επόμενη που δεν θα αργήσει να ακολουθήσει και η οποία θα είναι σαφώς πιο ισχυρή.
astromatics.blogspot.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!