tromaktiko: Έκλεισαν το μεγαλύτερο σιντριβάνι του Αγρινίου

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Έκλεισαν το μεγαλύτερο σιντριβάνι του Αγρινίου



Με ένα παρατεταμένο χειροκρότημα δεκάδες Αγρινιώτες επιβράβευσαν τις προσπάθειες των δυο πυροσβεστών και του ενός πολίτη που...
αποκατέστησαν την βλάβη σε πυροσβεστικό κρουνό στην οδό Μπαϊμπά. Δείτε εντυπωσιακό video

Η πόλη του Αγρινίου για μία ώρα περίπου διέθετε ένα ακόμη σιντριβάνι, το πλέον εντυπωσιακό από όλα , αφού από την βλάβη στον κρουνό, τεράστιες ποσότητες νερού εκτοξεύονταν σε ύψος πολλών μέτρων, προκαλώντας εύλογα την έκπληξη δεκάδων περαστικών.
Στο σημείο βρέθηκε όχημα της πυροσβεστικής Αγρινίου, που «έκατσε» πάνω στον κρουνό, ώστε οι πυροσβέστες να καταφέρουν να προσεγγίσουν διπλανό κουτί, στο οποίο υπήρχε η βάνα που έκλεινε την παροχή του νερού.
Πράγματι, μόλις οι πυροσβέστες κατάφεραν να προσεγγίσουν το σημείο και με την βοήθεια ενός πολίτη, έκλεισαν την βάνα και σταμάτησαν την διαρροή αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κόσμου.

Το πιο πιθανό είναι η βλάβη να προκλήθηκε από ασυνείδητο οδηγό που έπεσε με το όχημά του πάνω στον κρουνό, αν και κάποιοι περίοικοι λένε πως ο συγκεκριμένος κρουνός είχε τεχνικό πρόβλημα και κατά το παρελθόν είχε παρουσιάσει πάλι διαρροή.



agriniopress.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!