tromaktiko: Υγεία: Στους 10 κορυφαίους εργοδότες της Ευρώπης

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Υγεία: Στους 10 κορυφαίους εργοδότες της Ευρώπης



Στους 10 κορυφαίους εργοδότες της Ευρώπης περιλαμβάνεται το Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της... 3ης φάσης (μετά την απόκτηση των τίτλων «National Finalist» και «National Champion») του έγκριτου πανευρωπαϊκού διαγωνισμού «European Business Awards 2012/13».

Το ΥΓΕΙΑ είναι η μοναδική εταιρεία από την Ελλάδα που διεκδικεί το βραβείο “Employer of the year” για τον καλύτερο εργοδότη της χρονιάς και ήδη τιμήθηκε με τον τίτλο «Ruban D' Honneur» ως μία από τις 100 πιο δυναμικές εταιρείες πανευρωπαϊκά, που διακρίνονται για την επιχειρησιακή τους υπεροχή, την καινοτομία, τη βιωσιμότητα και την προσήλωση στις ηθικές αρχές διακυβέρνησης.

Οι τελικοί νικητές, θα ανακοινωθούν σε μια εορταστική τελετή απονομής, τον Απρίλιο του 2013. Την αξιολόγηση των εταιρειών έχει αναλάβει η διεθνής κριτική επιτροπή των European Business Awards, στην οποία μετέχουν σημαντικές προσωπικότητες του επιχειρηματικού και ακαδημαϊκού κλάδου πανευρωπαϊκά.

Ο θεσμός των European Business Awards (www.businessawardseurope.com) πραγματοποιείται για 6η συνεχή χρονιά και αναγνωρίζεται ευρέως ως το προσκήνιο για τις πλέον δυναμικές εταιρείες της Ευρώπης. Στόχος του είναι να αναδεικνύει την πρόοδο επιχειρήσεων που διακρίνονται για την καινοτομία και την επίτευξη μέγιστων εμπορικών αποτελεσμάτων, ενώ παράλληλα αναλαμβάνουν υπεύθυνη δράση και επηρεάζουν θετικά το κοινωνικό περιβάλλον μέσα στο οποίο δραστηριοποιούνται. Μέχρι στιγμής, έχει αναδείξει μερικές από τις λαμπρότερες επιχειρήσεις της Ευρώπης, με κριτήριο την ικανότητά τους να εφαρμόζουν τις τρεις βασικές αρχές: καινοτομία, επιχειρησιακή υπεροχή και βιωσιμότητα.

H Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, κα Αρετή Σουβατζόγλου δήλωσε «Ο όμιλος Υγεία, χάρη στις σημαντικές επενδύσεις και την πολιτική των τελευταίων ετών, περιλαμβάνεται στα κορυφαία νοσηλευτικά ιδρύματα της Ευρώπης ενώ έχουμε αυξήσει τις θέσεις εργασίας κατά 3%. Η διάκριση του ΥΓΕΙΑ ως μία από τις 10 κορυφαίες εταιρείες στην Ευρώπη που εκπροσωπεί την Ελλάδα στην κατηγορία του καλύτερου εργοδότη της χρονιάς, αποτελεί για εμάς μια ξεχωριστή αναγνώριση, ιδιαίτερα στις δύσκολες συνθήκες που βιώνει η χώρα.»

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!