tromaktiko: Φ. Φράγκος από τα Χανιά: Δεν ιδρύω πολιτικό κόμμα | Πάντως ισχύει και η φράση “ποτέ μην λες ποτέ”

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Φ. Φράγκος από τα Χανιά: Δεν ιδρύω πολιτικό κόμμα | Πάντως ισχύει και η φράση “ποτέ μην λες ποτέ”



“Δικαίως διαμαρτύρονται οι νέοι γιατί στην κατάσταση που έχει περιέλθει η χώρα δεν τους δίνουμε ευκαιρίες για να ...σταδιοδρομήσουν στην Ελλάδα, ούτε έχουμε διασφαλίσει το μέλλον τους, εμείς οι μεγαλύτεροι.

Νέοι είναι, βράζει το αίμα τους, θα κάνουν και τις διαμαρτυρίες τους. Πέταξαν κάποια φέιγ-βολάν, που έλεγαν “ούτε μια ώρα στο στρατό.

Αν ήμουν εν ενεργεία, θα τους καλούσα στο στρατό, θα τους έκανα και μια μικρή δεξίωση για να τους εξηγήσω, τι είναι ο στρατός.

Όλοι όσοι πολέμησαν και θυσιάστηκαν από τον Δασκαλογιάννη μέχρι τον Μακρυγιάννη για να είμαστε εμείς σήμερα ελεύθεροι. Αυτό είναι ο στρατός.”

Αυτά υποστήριξε μιλώντας σήμερα στο SUPER FM 89,6, και στον Δημήτρη Παππά, ο Επίτιμος Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Φραγκούλης Φράγκος, σχολιάζοντας τον απόηχο των χθεσινών επεισοδίων που σημειώθηκαν μέσα και έξω από την αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου ”Ο Χρυσόστομος”με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου του, με τον τίτλο “Ποια Τουρκία; Ποιοι Τούρκοι;”

Ο κ. Φράγκος, ξεκαθάρισε για άλλη μια φορά ότι δεν πρόκειται να ιδρύσει πολιτικό κόμμα αφού όπως είπε “την δεδομένη χρονική περίοδο, δεν είναι κατάλληλες οι συνθήκες, ούτε οι κατάλληλες προϋποθέσεις για κάτι τέτοιο. Πάντως ισχύει και η φράση ποτέ μην λες ποτέ.”

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο Φραγκούλης Φράγκος, είχε διατελέσει Υπουργός Εθνικής Άμυνας στην υπηρεσιακή κυβέρνηση του Παναγιώτη Πικραμένου.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!