tromaktiko: Ενα μπουκάλι κάνει διάσημη την Σκάλα σε όλο τον κόσμο!

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Ενα μπουκάλι κάνει διάσημη την Σκάλα σε όλο τον κόσμο!



Σίγουρα δεν βρίσκει κανείς κάθε μέρα ένα μπουκάλι στην παραλία με ένα μήνυμα για επικοινωνία ύστερα από 23 χρόνια! Δικαιολογημένα λοιπόν η είδηση που μετέδωσε το Kefaloniapress για ένα μπουκάλι που βρέθηκε στην Σκάλα με ένα μήνυμα μέσα , έχει γίνει είδηση τόσο στις μεγάλες κεντρικές εφημερίδες και portal των Αθηνών, σε δεκάδες sites στην επαρχία και τώρα κάνει .. διεθνή καριέρα!
Μια κυρία, η Regina, ακριβώς πριν 23 χρόνια, παραμονή πρωτοχρονιάς του 1999 , γλεντώντας στο κατάστρωμα ενός κρουαζιερόπλοιου που εκεί την στιγμή βρισκόταν ανάμεσα στην Κρήτη και την Αφρική, με περιπετειώδη διάθεση πήρε ένα έντυπο από το πλοίο και έστειλε σε άγνωστο παραλήπτη ένα μήνυμα « γράψε μου, αν λάβεις αυτό το μήνυμα».
Το Αθηναϊκό Πρακτορείο ειδήσεων ζήτησε από τον συμπατριώτη μας που βρήκε το μήνυμα την άδεια αναμετάδοσης στην Γερμανία (χώρα καταγωγής της Regina) μέσω του Γερμανικού πρακτορείου ειδήσεων να αναζητήσουν και να βρουν την μυστηριώδη αποστολέα!
Όπως αντιλαμβάνεστε η υπόθεση ξεπέρασε πια τα Ελληνικά σύνορα , ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο με επίκεντρο την Γερμανία αλλά και τις ΗΠΑ καθώς υπάρχουν ενδείξεις ότι η οικογένεια της Γερμανίδας μετακόμισε στη Νέα Υόρκη.
Με αυτή την φοβερή σύμπτωση, δίνεται η ευκαιρία στη Σκάλα να γίνει γνωστή σε πολλά μέρη του κόσμου, να δυναμώσει τη θέση της στις τουριστικές αγορές που είναι ήδη γνωστή και να προσελκύσει το ενδιαφέρον μέσων επικοινωνίας μεγάλου βεληνεκούς που διαφορετικά δεν θα μπορούσε. Μεγάλα ειδησιογραφικά πρακτορεία και Γερμανοί tour operators μπορούν να συνεργαστούν και να γίνει το κάτι άλλο εφέτο στην Κεφαλονιά και την Σκάλα.
Εάν η καλή μας τύχη συνεχιστεί και βρεθεί η μυστηριώδης Regina , η άφιξή της στην παραλία της Σκάλας και η συνάντησή της με τον Κεφαλονίτη παραλήπτη, θα γίνει ένα διεθνές τουριστικό eventπου παρόμοιο δεν θα έχουμε γνωρίσει.
Γιατί όπως μας λέει και ο Σκαλισιάνος παραλήπτης του μηνύματος, «αυτό που επιθυμώ είναι αυτό το μήνυμα να κατατάξει την Σκάλα και την Κεφαλονιά στους κορυφαίου προορισμούς του 2013 και να φέρει έναν αέρα φρεσκάδα με την χαριτωμένη ιστορία του , στην μουντίλα που ζούμε!»
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!