tromaktiko: Εκπλήξεις από τις κρίσεις της ΕΛ.ΑΣ. στην Κρήτη

Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Εκπλήξεις από τις κρίσεις της ΕΛ.ΑΣ. στην Κρήτη



Ανακατατάξεις, καραμπόλες και αποστρατείες έφεραν οι κρίσεις της ΕΛ.ΑΣ. στην Κρήτη, μετά την απόφαση του αρχηγείου να... μείνει στη θέση του ο Μανώλης Παραβολιδάκης στη θέση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Κρήτης.

Για πρώτη φορά έχουμε την τοποθέτηση δύο βοηθών στο πλευρό του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Κρήτης: Ο, μέχρι χθες, αστυνομικός διευθυντής Ρεθύμνου Παντελής Μουρτζανός τοποθετείται βοηθός του Μ.Παραβολιδάκη στην Γενική Αστυνομική Επιθεώρηση Κρήτης, ενώ έκπληξη αποτέλεσε η τοποθέτηση του μέχρι σήμερα διοικητή Ασφάλειας, Γιώργου Σκανδαλάκη, στο ίδιο επιτελείο, στη θέση του έτερου βοηθού του γενικού αστυνομικού διευθυντή Κρήτης.

Ο μέχρι σήμερα αστυνομικός διευθυντής Χανίων, Μανώλης Πετράκης μετακινείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου, ενώ ο νυν διοικητής ασφάλειας Χανίων Αρτέμης Κουτσαφτάκης αναλαμβάνει καθήκοντα αστυνομικού διευθυντή Χανίων.

Στο Ηράκλειο και τα Χανιά, αντίστοιχα, παραμένουν ο ταξίαρχος Μιχάλης Καραμαλάκης και ο αστυνομικός διευθυντής Φανούρης Μανιαδάκης. Την ίδια στιγμή, οι κρίσεις "παρέσυραν" σε αποστρατεία, ως ευδοκίμως τερματήσαντες τρεις αστυνομικούς διευθυντές στο Ηράκλειο: τους Χάρη Φραγκομιχελάκη και Μανώλη Σαμαριτάκη και την αστυνομική δ/ντρια Ελένη Μπελενιώτη.
cretalive.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!