tromaktiko: Οι Μινωικές Αερογραμμές προσανατολίζονται στην επέκταση των δρομολογίων τους στα Ιωάννινα στο άμεσο μέλλον

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Οι Μινωικές Αερογραμμές προσανατολίζονται στην επέκταση των δρομολογίων τους στα Ιωάννινα στο άμεσο μέλλον



Ενώ τα Ιωάννινα ακόμη περιμένουν την turkish airlines να πραγματοποιήσει πτήσεις και στην περιοχή μας, κάτι που από την πρώτη στιγμή σας είχαμε αποκλείσει ως ενδεχόμενο, αποκλειστικές πληροφορίες του...
firmani.gr αναφέρουν οτί η εταιρεία minoan air ενδιαφέρεται σοβαρά να απλώσει τα φτερά της και στην περιοχή μας ,με πτήσεις προς και από το αεροδρόμιο Ιωαννίνων και μάλιστα με πολύ οικονομικά πακέτα. Η Διοίκηση της εταιρείας οργανώνει το επιχειρησιακό της πρόγραμμα και αφού έκρινε την αναγκαιότητα επέκτασης των δρομολογίων της και στην Ήπειρο,σκέφτεται σοβαρά να βρεθεί άμεσα και στους Ηπειρωτικούς αιθέρες.

Το αεροδρόμιο Ιωαννίνων σήμερα φιλοξενεί πτήσεις μόνο από την Ολυμπιακή ,ενώ οι εργασίες στον χώρο που καρκινοβατούν και η έλλειψη του συστήματος ils λειτούργησε αποτρεπτικά στο να έρθουν εταιρείες στην περιοχή με πτήσεις. Οι Μινωικές Αερογραμμές ιδρύθηκαν από επαγγελματίες στον αεροπορικό χώρο, οι γνώσεις και η συσσωρευμένη εμπειρία των οποίων αποτελούν εγγύηση για την Ασφάλεια και την Ποιότητα των πτήσεών μας. Περιφερειακή αεροπορική εταιρεία, με βάση το Ηράκλειο της Κρήτης, που αποσκοπεί στην ενίσχυση των αερομεταφορών στην Ελλάδα με τιμές που αρμόζουν στην πρωτόγνωρη οικονομική κρίση που ζούμε.
Οι Μινωικές Αερογραμμές είναι Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρεία με στρατηγική βάση το Ηράκλειο της Κρήτης, έχει αποκτήσει τις απαραίτητες άδειες και πιστοποιητικά από την Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας και λειτουργεί σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Αρχής Αεροπορικής Ασφάλειας.

Οι Μινωικές Αερογραμμές εκμεταλλεύονται τέσσερα αεροσκάφη Fokker 50, πενήντα θέσεων. Τα F50 προσφέρουν άνετο θάλαμο επιβατών με χαμηλά επίπεδα θορύβου, έχουν εξαιρετική απόδοση, είναι εξοπλισμένα με σύγχρονα συστήματα, είναι εξαιρετικά ανθεκτικά και αξιόπιστα και έχουν χαμηλή περιβαλλοντική επίπτωση. Οι επιβάτες θα απολαμβάνουν άψογες πτήσεις σε ένα από τα ασφαλέστερα και πιο ευρύχωρα ελικοστρόβιλα που έχουν κατασκευαστεί ποτέ.

H βασικοί προορισμοί των Μινωικών Αερογραμμών από το Ηράκλειο συμπεριλαμβάνουν πτήσεις προς Ρόδο, Κω, Μυτιλήνη και Σαντορίνη.

Οι Μινωικές Αερογραμμές επιδεικνύουν άμεση ανταπόκριση σε αιτήματα ναυλώσεων εντός της ακτίνας των F50, που είναι 930 ναυτικά μίλια χωρίς στάση, με μέγιστο βάρος απογείωσης. Η απόσταση αυτή συμπεριλαμβάνει, ενδεικτικά, την Βαρσοβία, τη Ζυρίχη, το Μιλάνο, το Αλγέρι, το Κάιρο, τη Βηρυτό, το Κίεβο και άλλους προορισμούς, από την Αθήνα.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!