tromaktiko: Gmail: Νέα ταξινόμηση εισερχόμενων μηνυμάτων

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Gmail: Νέα ταξινόμηση εισερχόμενων μηνυμάτων



Η Google παρουσίασε ένα νέο φάκελο εισερχομένων για το Gmail, που έχει ως στόχο την οργάνωση των... μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μέσω αυτόματης προσθήκης ετικετών (labeling) και ομαδοποίησης σε κατηγορίες.

“Λαμβάνουμε πολλά και διαφορετικά είδη email: μηνύματα από τους φίλους, μηνύματα από συνεργάτες, κοινοποιήσεις, προσφορές, email επιβεβαίωσης, αποδείξεις και πολλά ακόμη,” εξηγεί η Google.

“Όλα αυτά τα μηνύματα μπορούν να αποσπάσουν την προσοχή μας και είναι δύσκολο να επικεντρωθούμε στα πράγματα που πρέπει να γίνουν”, προσθέτει.

Με το νέο χαρακτηριστικό του Gmail, τα διαφορετικά είδη μηνυμάτων θα διαχωρίζονται μεταξύ πολλών καρτελών (tabs). Οι χρήστες θα μπορούν να επιλέγουν τις κατηγορίες που τους ενδιαφέρουν περισσότερο, ώστε να προβάλλονται στην κορυφή. Το νέο χαρακτηριστικό αναμένεται να εφαρμοστεί και στις εφαρμογές για iOS και Αndroid .

Η Google ξεδιπλώνει το νέο inbox σταδιακά, και μέσα στις επόμενες εβδομάδες, αναμένεται να έχει τεθεί ολοκληρωτικά σε λειτουργία. Το νέο χαρακτηριστικό θα είναι προαιρετικό και οι χρήστες θα έχουν την δυνατότητα να επιστρέψουν στο παλιό inbox.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!