tromaktiko: Αγορά Ηλεκτρονικού Τσιγάρου. Ποιο ηλεκτρονικό τσιγάρο να διαλέξω;

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Αγορά Ηλεκτρονικού Τσιγάρου. Ποιο ηλεκτρονικό τσιγάρο να διαλέξω;



Παίρνοντας κάποιος την απόφαση να κόψει το κάπνισμα του κανονικού τσιγάρου και να ξεκινήσει το ηλεκτρονικό υπάρχει περίπτωση στην αρχή να νιώσει κάπως μπερδεμένος.

Τα μοντέλα που κυκλοφορούν πλέον στην ελληνική αγορά είναι πάρα πολλά. Υπάρχουν μοντέλα που μοιάζουν στα κανονικά τσιγάρα( σε σχήμα και σε μέγεθος),μοντέλα που σε σχέση με το κανονικό τσιγάρο είναι διπλάσια στο μέγεθος και στο πάχος ,αλλά και συσκευές οι οποίες είναι κατά πολύ ογκωδέστερες του κανονικού τσιγάρου(Μοds) και κατά κύριο λόγο απευθύνονται σε παλαιότερους χρήστες και πιο έμπειρους ατμιστές.
Σε κάθε περίπτωση αυτή η ποικιλία συσκευών έχει και τα θετικά της .Ο καθένας που θέλει να κόψει το κάπνισμα του κανονικού τσιγάρου και να ξεκινήσει το "άτμισμα" σίγουρα θα βρει ένα μοντέλο ηλεκτρονικού τσιγάρου που θα καλύψει τις δικές του ανάγκες
Οι περισσότεροι υποψήφιοι ατμιστές αρχικά θα αναζητήσουν μοντέλα τα όποια μοιάζουν στο σχήμα και στο μέγεθος των κανονικών τσιγάρων. Τα πλεονεκτήματα τους είναι προφανή: Έχοντας αυτά τα χαρακτηριστικά δίνουν ακόμα μια πιο ρεαλιστική αίσθηση. Λειτουργούν συνήθως με αυτόματη μπαταρία και τα τελευταία μοντέλα που κυκλοφορούν στην αγορά είναι σαφώς βελτιωμένα σε σχέση με παλαιότερα μοντέλα αυτής της κατηγορίας.
Πολύ καλή επιλογή για να ξεκινήσει κανείς το άτμισμα οικονομικά αποτελούν τα Starter kits. Κάποια από αυτά με μεγαλύτερης χωρητικότητας μπαταρίες προσφέρουν πολύ μεγαλύτερη αυτονομία ατμίσματος και σίγουρα καλύπτουν και τους πιο απαιτητικούς πρώην καπνιστές Σε αυτά τα πακέτα μπορεί κανείς να βρει ότι ακριβώς χρειάζεται για να ξεκινήσει συμπεριλαμβανομένου υγρού αναπλήρωσης της επιλογής του και θήκη μεταφοράς και το σημαντικότερο σε μια πολύ συμφέρουσα τιμή.
Αν παλαιότερα είχατε δοκιμάσει κάποιο ηλεκτρονικό τσιγάρο και δεν είχατε μείνε ικανοποιημένοι σίγουρα πρέπει να προσπαθήσετε πάλι. Τα καινούργια μοντέλα που κυκλοφορούν είναι σαφώς βελτιωμένα σε σχέση με παλαιότερα προσφέροντας μεγαλύτερη απόλαυση και πολλές παραπάνω επιλογές.
Αναζητήστε κάποιο από τα μοντέλα ηλεκτρονικού τσιγάρου στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερωθείτε για τις δυνατότητες που προσφέρουν και αν παρόλα αυτά έχετε απορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Οι απορίες ξεκινώντας είναι απόλυτα λογικές. Να σκέφτεσαι πάντα πως το καλύτερο ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι αυτό που εξυπηρετεί τις δικές σας ανάγκες και σας βοηθάει να απαλλαγείτε από τις βλαβερές συνήθειες του κανονικού τσιγάρου.
Το ηλεκτρονικό τσιγάρο μπορεί να αποτελέσει το πιο σταθερό σας σύμμαχο στην διακοπή του καπνίσματος, η δική σας θέληση θα σας οδηγήσει στο να επιτύχετε αυτό.

"Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας και επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε να διαλέξετε το δικό σας ηλεκτρονικό τσιγάρο".
www.310.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!