tromaktiko: Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις για "φρουτάκια"

Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις για "φρουτάκια"



Πραγματοποιήθηκαν στοχευμένοι έλεγχοι στις περιοχές Τούμπας και Χαριλάου, από αστυνομικούς της... Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, για την καταπολέμηση της διενέργειας απαγορευμένων παιγνίων, κατά τη διάρκεια των οποίων συνελήφθησαν τρία άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου «Περί παιγνίων».

Ειδικότερα:
• Απογευματινές ώρες της 28-02-2014, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας-Τριανδρίας, πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, κατά τον οποίο διαπιστώθηκε ότι, 49χρονος υπεύθυνος του καταστήματος, είχε θέσει σε λειτουργία τρεις ηλεκτρονικούς υπολογιστές, στους οποίους διενεργούνταν παράνομα παίγνια, από ισάριθμους θαμώνες.

• Ξημερώματα σήμερα στην περιοχή Χαριλάου, αστυνομικοί του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας διενήργησαν έλεγχο σε κατάστημα (καφέ-ίντερνετ), ιδιοκτησίας 62χρονου που αναζητείται, κατά τον οποίο διαπιστώθηκε ότι ο 31χρονος υπεύθυνος του καταστήματος, είχε θέσει σε λειτουργία είκοσι επτά ηλεκτρικούς υπολογιστές, σε δύο από τους οποίους διενεργούνταν παράνομα παίγνια, από ισάριθμους παίκτες-θαμώνες.

Επισημαίνεται ότι, τόσο οι χώροι των καταστημάτων όσο και οι Η/Υ, δεν είχαν πιστοποιηθεί ως προς τη λειτουργία τους από την αρμόδια αρχή, ενώ επιπλέον δεν έφεραν την προβλεπόμενη από το Νόμο ειδική σήμανση.

Το προαναφερόμενο προσωπικό των καταστημάτων καθώς και οι θαμώνες συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!