tromaktiko: Βρείτε επιτέλους το ιδανικό χρώμα μαλλιών ανάλογα με την προσωπικότητά σας!

Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Βρείτε επιτέλους το ιδανικό χρώμα μαλλιών ανάλογα με την προσωπικότητά σας!



ΣΚΟΥΡΟ ΚΟΚΚΙΝΟ
Αποτελώντας μια σπάνια φυσική απόχρωση, τασκούρα κόκκινα μαλλιά είναι συνώνυμο του πάθουςκαι του αισθησιασμού, ταιριάζοντας...
ιδανικά σε γυναίκες με περιπετειώδη χαρακτήρα.

Επειδή το κόκκινο χρώμα είναι εκείνο που τείνει ναξεθωριάζει πιο εύκολα απ' όλα, πέρα από τη συχνή ανανέωση στο κομμωτήριο, ένα πράγμα που πρέπει να προσέχετε είναι το πολύ ζεστό νερό στο λούσιμο. Το χλιαρό προς κρύο νερό μπορεί να μην είναι το καλύτερό σας, αλλά αξίζει τον κόπο.

ΠΥΡΟΞΑΝΘΟ

Μια αγαπημένη βερσιόν του κλασικού κόκκινου, ταπυρόξανθα μαλλιά μας φέρνουν στον νου γυναίκες με ισχυρή προσωπικότητα που όμως παράλληλα διαθέτουν πάθος και ερωτισμό.

Πρόκειται για μια απόχρωση που ταιριάζει καλύτερα σε επιδερμίδες με ανοιχτό τόνο και ανοιχτόχρωμαμάτια, ενώ αν δε διαθέτετε αυτά τα χαρακτηριστικά εκ φύσεως, τη σωστή απόχρωση για εσάς μπορεί να τη βρει μόνο ο κομμωτής σας. Εμπιστευτείτε τον.

ΠΛΑΤΙΝΕ ΞΑΝΘΟ

Το φυσικό πλατινέ ξανθό χρώμα μαλλιών αποτελεί φαινόμενο αρκετά σπάνιο και γι' αυτόν τον λόγο χρίζει ιδιαίτερης προσοχής και φροντίδας.

Αυτό σημαίνει ότι η διαδικασία περιποίησης του συγκεκριμένου ξανθού είναι αρκετά απαιτητική, και αν επιχειρήσετε να το αποκτήσετε θα πρέπει να είστε αρκετά συνεπείς με τη διατήρησή του. Αυτό μεταφράζεται σε συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριογια την ανανέωση του χρώματος αλλά και σε εντατικήφροντίδα στο σπίτι με τη βοήθεια των κατάλληλων προϊόντων.

ΧΡΥΣΑΦΙ ΞΑΝΘΟ

Αν η προσωπικότητά σας φέρνει αρκετά στο κλασικό πρότυπο Καλιφορνέζας ξανθιάς, με έντονοαισθησιασμό και flirty διάθεση, αυτή είναι η ιδανική απόχρωση για εσάς, καθώς είναι το χρώμα που θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο τον εξωστρεφή καιενθουσιώδη χαρακτήρα σας. Go for it!

Προσοχή όμως: Η συγκεκριμένη απόχρωση ξανθού είναι κάπως επικίνδυνη, με την έννοια ότι αν το παρακάνετε ενδέχεται να καταλήξετε με πορτοκαλί μαλλιά – και δεν το θέλετε. Το πιο σωστό είναι να ανοίξετε τα μαλλιά σας περίπου δύο τόνους, ενώ για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα μπορείτε να δημιουργήσετε μερικές διάσπαρτες ανταύγειες σε λίγο πιο ανοιχτή απόχρωση. Fun tip: Στο τελευταίο ξέβγαλμα όταν λούζεστε, χρησιμοποιείστε λίγη ποσότητα από σαμπάνια ή μπύρα, για έξτρα λάμψη και όγκο.

OMBRÉ

Μπορεί πλέον να μοιάζει πολυφορεμένο, όμως τοombré είναι η ιδανική λύση για πολυάσχολακορίτσια, αφού η περιποίησή του δεν απαιτεί τόσο μεγάλη προσπάθεια όσο κάποια άλλη τεχνική.

Κρατήστε τη φυσική σας απόχρωση στις ρίζες,ξανοίγοντας λίγο τις άκρες και voila! Ανανέωση καιπρακτικότητα, 2 σε 1! Το μόνο που έχετε να προσέξετε είναι η ανοιχτή απόχρωση που θα επιλέξετε να είναικοντά στον τόνο της επιδερμίδας σας ενώ πρέπει να προσέξετε και πού θα τοποθετήσετε τις πιο ανοιχτές τούφες, καθώς είναι εκείνες που θα τραβούν την περισσότερη προσοχή στο πρόσωπό σας (το σημείο κοντά στα ζυγωματικά είναι πάντα μια καλή πρόταση).

KΑΣΤΑΝΟ

Παρά το γεγονός ότι δεν αποτελεί και πολύ σπάνια απόχρωση, το αντίθετο μάλιστα, το μυστικό που κάνει κάποια καστανομάλλα να ξεχωρίζει είναι η στρατηγική τοποθέτηση ανταυγειών που ενισχύουν το φυσικό της χρώμα.

Γι' αυτόν τον λόγο, σε περίπτωση που θέλετε να σκουρύνετε τα μαλλιά σας, φροντίστε να μην επιλέξετε ένα πάρα πολύ σκούρο χρώμα, αλλά ένα σε πιο μελιτζανί τόνο, ο οποίος κολακεύει τις περισσότερες επιδερμίδες.

ΣΚΟΥΡΟ ΚΑΣΤΑΝΟ

Φλερτάροντας έντονα με το να χαρακτηριστεί ως μαύρο, το σκούρο καστανό χρώμα στα μαλλιά μοιάζει ιδανικό για γυναίκες μυστηριώδεις και δημιουργικές.

Σε περίπτωση που το επιχειρήσετε στο σπίτι, δώστε σημασία στον χρόνο που πρέπει να αφήσετε τη βαφή, καθώς και εδώ πρέπει να προσέξετε ώστε να μη βγει εντελώς μαύρο. Παράλληλα, ιδιαίτερη προσοχή θέλει η περιποίηση του χρώματος, ώστε να μη ξεθωριάσει και να μη δείχνει άτονο και φλατ.

thestival.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!