tromaktiko: Την πασχαλινή πρωτοβουλία του Εξωραϊστικού & Πολιτιστικού Συλλόγου Αμαρουσίου για την ενίσχυση των...

Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Την πασχαλινή πρωτοβουλία του Εξωραϊστικού & Πολιτιστικού Συλλόγου Αμαρουσίου για την ενίσχυση των...



...αδύναμων οικονομικά συμπολιτών μας, συνεχάρη από κοντά ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης.
Πασχαλινή Ημέρα Προσφοράς και Αλληλεγγύης διοργάνωσε στο Δημαρχείο Αμαρουσίου ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Αμαρουσίου με στόχο ενόψει των Άγιων Ημερών του Πάσχα την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και της Γωνιάς Προσφοράς και Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου. Τα Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Συλλόγου συνεχάρη από κοντά ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, για τη σταθερή αρωγή τους προς τις κοινωνικές δομές του Δήμου.

Στη διάρκεια της Πασχαλινής Ημέρας Προσφοράς και Αλληλεγγύης, φίλοι και μέλη του Συλλόγου συγκέντρωσαν μεγάλες ποσότητες σε τρόφιμα μακράς διαρκείας, είδη για βρέφη αλλά και για άτομα της Τρίτης ηλικίας, δώρα, γλυκίσματα, κλινοσκεπάσματα, μικροσυσκευές και είδη νοικοκυριού, όπως, επίσης, λάδι, αλεύρι, ζάχαρη, γάλα για τις ανάγκες των ωφελούμενων του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Αμαρουσίου βρίσκεται με κάθε ευκαιρία στο πλευρό των συμπολιτών μας, και ανταποκρίνεται σε κάθε επείγουσα περίσταση όπως έπραξε και πρόσφατα με την προσφορά σε κουβέρτες και παπλώματα προς συμπολίτες μας που τα είχαν ανάγκη.

Με την ευκαιρία της παρουσίας του στην εκδήλωση, ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης, συνεχάρη το ΔΣ του Συλλόγου για τη μεγάλη συγκέντρωση ειδών και ευχαρίστησε τα μέλη του για την κοινωνική τους ευαισθησία και τη σταθερή αρωγή τους προς τα αδύναμα μέλη της πόλης.

Παρόντα από μέρους του Δ.Σ του Συλλόγου ήταν η πρόεδρος Δήμητρα Τσουκλείδου, οι αντιπρόεδροι Έφη Τσουκάτου, και Βούλα Ψάρρα, η ταμίας Ελένη Αρβανιτάκη, η ειδική γραμματέας Μαρία Πασσιά, όπως, επίσης, τα μέλη του Δ.Σ Ευγενία Λαγού, Κική Κασβίκη και Κική Παπαχατζή.

Γίνει και εσύ συμμέτοχος
Ο Δήμος Αμαρουσίου πρωτοπόρος σε ζητήματα κοινωνικής πολιτικής στηρίζει με ένα ευρύ δίκτυο κοινωνικών δομών και υπηρεσιών τους συνανθρώπους μας που πλήττονται από την κρίση. Στο πλαίσιο των πολιτικών αυτών, καλεί όλους τους ευαισθητοποιημένους συμπολίτες μας, ενόψει και των ημερών του Πάσχα, να συνδράμουν το έργο του στηρίζοντας το Ταμείο Αλληλοβοήθειας Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων Δήμου Αμαρουσίου: 6041030021509 (IBAN: GR 9001710410006041030021509) που τηρείται στην Τράπεζα Πειραιώς, όπως, επίσης, το Κοινωνικό Φαρμακείο, το Κοινωνικό Παντοπωλείο και τη Γωνιά Κοινωνικής Προσφοράς και Αλληλεγγύης του Δήμου.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!