tromaktiko: OMG: Δείτε το κοριτσάκι που του μεγαλώνει συνεχώς η γλώσσα! [Photos]

Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

OMG: Δείτε το κοριτσάκι που του μεγαλώνει συνεχώς η γλώσσα! [Photos]



Ένα μικρό κοριτσάκι γεννήθηκε με μία σπάνια πάθηση εξαιτίας της οποίας η γλώσσα της είναι τεράστια...
Τώρα μετά από τρεις επεμβάσεις στις οποίες υπεβλήθη για να διορθώσει το πρόβλημα, προετοιμάζεται να πάει σχολείο.

Ο λόγος για την Ολίβια Τζιίλις η οποία γεννήθηκε με το σύνδρομο Beckwith-Wiedemann το οποίο εμφανίζεται σε ένα στα 15.000 μωρά που γεννιούνται στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η 29χρονη μαμά της Έμα και ο 40χρονος πατέρας της Ίαν, σοκαρίστηκαν μόλις έμαθαν σε έναν υπέρηχο ότι το αγέννητο τότε παιδί τους έχει το συγκεκριμένο σύνδρομο.

Τώρα, τέσσερα χρόνια μετά τη γέννηση της Ολίβια, οι γονείς της προετοιμάζονται για να την πάνε στην πρώτη τάξη του δημοτικού αφού πρώτα έκανε τρία χειρουργεία για να μειώσει το μέγεθος της γλώσσας της.

Η κυρία Τζίιλις από το Welwyn Garden City, σημείωσε «Όταν η Ολίβια γεννήθηκε, είχα λιγότερο από ένα λεπτό για να την κρατήσω στην αγκαλιά μου αφού την έβαλαν σε θερμοκοιτίδα. Ήταν πολύ δύσκολο για μένα να την αποχωριστώ με το που την έφερα στον κόσμο και ενώ έβλεπα τους άλλους γονείς να κρατούν τα παιδιά τους…Μετά από οκτώ ώρες μου την έφεραν,η γλωσσίτσα της εξείχε από το πρόσωπό της αλλά εμείς την αγαπήσαμε αμέσως.»

Η πρώτη επέμβαση στη γλώσσα της έγινε,σύμφωνα με το star.gr, τον Σεπτέμβριο του 2010 όταν η Ολίβια ήταν μόλις έξι μηνών, η δεύτερη τον Μάρτιο του 2011 και η τρίτη το Μάρτιο του 2012 (τραχειοστομία).

Τώρα πια οι γιατροί πιστεύουν πως η γλώσσα της θα αναπτύσσεται ομαλά.

Δείτε τις φωτογραφίες:


     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!